پروانه ی من ،
پروانه ی من
بی تو چه کنم ،
مستانه ی من ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
پروانه ی من ،
پروانه ی من
بی تو چه کنم ،
مستانه ی من ... (sm50)
(sm59)
به جا این کارا بیاین یه موضوع مناسب مثلا پورنو گرافی یا چهره جدید معرفی کنین بریم حالشو ببریم (sm2)(sm30)
جمعه ها همیشه خاکستریه حتی دنیام به کامت باشه . اهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کره شاعرپیشه (sm2)باز که فیلسوف شدی ولکن بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا خودت کیون داری چه احتیاج به کیون دیگری ست . ما کم توقعیم یه دست واجبی بزن حله (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اسپیکر معمولی ندارم که . اسپیکرم حرفه ایه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازیناست که صدای واقعیشو باید کارت سوند بگیری ولی با همون مادربردم خوبه . z906 logiteck
یعنی توی نکبت چند ساله می بینم دنبال ممه ای . خو اگه یه بچه نصف توام بود تا الان یه زن با ممه سالم باقی نذاشته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام کمبود شیر داری . (sm2) خو دیوث عوض اینکه هی بیای بگی ممه میخوام آخرشم با یه عکس و کلیپ بیان برات ممه مجازی جور کنن
برو دنبال ممه واقعی باش . این همه تو اینستا تو تلگرام کانال اینا شماره دارن زن ار هر جا می خوای با جای خواب . خو برو بکن دیگه . (sm30)
قیمت شب خوابشون اون موقع 300 تومن بود . ساعتی صد تومن . بس نیست یه ساعت .
البته الان نرخ تورم کشیده بالا بنزینم که رفته بالا اینام نرخاشون فرق کرده . (sm2)