(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها اینجا کدومتون تو کار بازی کامپیوتر هست؟
دستت درد نکنه پس مثل اینکه اخلاقامون عینِ همه منم عاشق چیزای قدیمی هستم البته قابلتو نداره حسین جان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ظاهرش نشون نمیده ولی پایه هاش شکسته.
ببین صادق چه کردی؟ نزدیک به سه چهار تا صفحس همه رو سرِ ممه گذاشتی سرِ کار،، نزار یادِ اون چیزایی که نداریم بیوفتیم بعد میریم کار دستِ خودمون میدیم.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه از خیر ممه گذشتم میرم سراغ کیون(sm120)
بچه ها من شوخی میکنم فقط جهت خنده(sm128)
خواهش میکنم ممنون(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir' [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چیکار کردی که پاینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
evilangel هم اومد وسط،، خدا به دادمون برسه الآن چهار پنج صفحه هم سرِ کیون سرِکاریم.(sm120)
کی داده ای قیمتارو؟ 200ساک میزدن بابا صد کجا بود ساعتی؟ ساعتی واس دادنم از عقب 300 بود از جلو 400 الا با این گرونیا اینارو دو برابر کننقل قول:
اینا که میگم قیمت پارساله . ولی اینم که تو میگی نیست بابا دو برابر میشه 800 تومن . بستگی به جا هم داره . بعضیا یه تومنم می گیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه عکس بده از استریوت بینم چی داری (sm51)نقل قول: