یه دونه خوبشو پیدا کردی خبرم کن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه دونه خوبشو پیدا کردی خبرم کن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه کردم بهش گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونجا که خودش تشویقت کرده بود بری و مشکلی با هم نداشتین درست ترین کار این بود بهش بگینقل قول:
حالا اینکه طرف آدم نبوده دلیل نیس کار تو اشتباه باشه...این کارو نمیکردی تا ابد خودتو سرکوفت میکردی
روسری فهمیده دارد صبر من سر می رود
نم نم و بــا نــاز هی دارد عقب تر می رود
دست نامریی باد و دسته های تار مو
وای این نامرد با انها چه بد ور می رود
(sm59) coming soon ..
(sm168)
ممر چون داره قضیه جدی میشه میگم ما داشتیم اسکلت میکردیم صدای نره غولی داری برو سمت اهنگسازی و تنظیم
الانم دارم خودمو.سرکوفت میزنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال دیگهنقل قول:
حداقل شناختیش
من نمیدونم بقیه چیکار میکنن زندگی به وفق مرادشونهنقل قول:
(sm50)نقل قول: