سرعتش خوبه الان ؟ داری ازش .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سرعتش خوبه الان ؟ داری ازش .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاچی بعض هیچیه داشم . والا ما چون در درسترس نیست جق میزنیم تو این سایتا ول می چرخیم وگرنه با کله ملق میزدیم توش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تو یکی فرق می کنی . (sm2) واقعی به مزاجت سازگار نیست .
ارعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm51) (sm59)
خداوکیلی این محسن چاوشی فازش چیه خوب همرو اسکل کرده (sm59)یه ساله هی میگن آلبومش فلان تاریخ منتشر میشه دوباره میگن تاخییر خورد باز دوباره میان میگن فلان تاریخ منتشر میشه(sm120)(sm2)
خون در دل آزرده نهان چند بماند
شک نیست که سر برکند این درد به جایی ... (sm50)
من چند تا عضوم البته پولی یکیش که تورنت داره اینه: dasan.coنقل قول:
خیلی دیوثی(sm2)نقل قول:
نه بابا اینجوریام که میگی نیس منم خوب آدمم دیگه موقعیتش پیش نیومده وگرنه تا تخم میزدم توش(sm120)
کسخله بابا . من گفتم این دیگه مث سابق نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]