(sm35)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm35)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلکات تا روی هم میاد
همه دنیا به غیر از من میمیرن
غرق چشمای تو میشم
وقتی میبینمت آروم میگیرم، میگیرم
وای.. (sm50)
(sm74) مخصوصا به صابر جانم خیلی فشار اومده(sm127)، استرس زیادی رو امروز متحمل شده (sm70)نقل قول:
مینا جان هم که به طرز عجیبی با اینکه صب تا شب داره تلویزیون دربارش میگه اصن نمیدونست امروز رمضونه (sm2)
بلخره پس از ماها انتظار شاهکار سینمای قرن " Cinderella " منتشر شد ! الان دارم اشک شوق میریزم (sm81)
فقط صابر حال منو میفهمه (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بفرما اینم سند اثبات عشق بی دریغ من به سیندی جونم (sm2)
از 1080p بیشتر نداشت وگرنه دان میکردم اصلا هرچی از این فیلم بگم کم گفتم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (17 کاربران و 10 مهمان ها)
Malware، aliniceboy، cherry، GreenWorld، hosseinov، MaMaTiR+، marshall، MAVI، moein، nasim1986، osk، Peyman+، pirana+، plang، psg9، Rasool24، special
(sm19)
روزه هاتو بگیر در انتهای این ماه مبارک و معظم نصیبت میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم بزنه بمیریا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعر میگه: پشت پلکام عکس ـتُ نقاشی کردم غزلک... تورو میبینم تا وقتی چشم میذارم غزلک... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]