@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm39)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm39)
انصافا منو تگ نکن انصافا گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببند دیگه (sm2)
(sm1)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm27)
آهان..بله چ خوب (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
29 روز ...(sm25)(sm51)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر آلبومای نامجو و علی عظیمی آیتونز ندارن؟! (sm10)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
امیر آلبومای نامجو و علی عظیمی آیتونز ندارن؟!(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غم اومده خونه من انگشتو بر در ميزنه
مهمونه ناخونده من هر شب به من سر ميزنه
منو بعد تو بادای پریشون خون بغل کردن... (sm172)(sm50)
گل طوفان شدم موج منو اوج غزل کردن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا نشده بیدار شدم بیدار و خراب...
(sm50)
چه کردی با خودت(sm50)
حتی بر مزار من(sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین صفا پدرام پاریزی(sm19)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کم مونده بود دختر مردم بخاطر عسلام بمیره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ماساژ قلبی تنفس دهان به دهان
(sm19)دختر لر پسر کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]یه شاخه نیلوفر(sm19)
قصه مربوط به پدری جانباز با پای قطع شده است( پیجامه بی ادامه شلوار جانباز)که با مسافرکشی (پیکان دلتنگ، ارابه ناشناسا) پول بخور و نمیر در میاره و اون قسمتی که نذر ابولفضل رو میگه کنایه به این داره که خودش نداره بخوره ولی نذر و نیاز میکنه و اول شعر هم که تابوت منظور تابوت شهیداست که روی دوش میبرند و مرغابی هم شهید پاک است و موج اف ام هم مربوط به موج انفجار بمب هست که باهاش دست و پنجه نرم میکنه و آخر شعر توپخانه هم منظور بازار داروی ناصرخسرو است که با دل شکسته و با موتور داروهاش رو تهیه میکنه و چرک اسکناسها هم منظور پول مسافرکشی است که فقط چرکش باقی میمونه نه پولش
این تحلیل برای آهنگ شاه مقصوود درسته ؟؟ ی جاهایی ک درسته (sm81)
(sm50)
الان اومدم پوریا (sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
گمو گیجو تلخ 100(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خر نشی اینو بگیری 4g نداره اندرویدشم قدیمیه و غیره ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا کوجاس بیشتر شبیه طویله س .. (sm120)
عجب چیزی نوشته اصلانی (sm19) دمش گرم
(sm120)اشترم نمیدونه اینا سری 2016 دارن و الا دفه قبل همون 2016 رو گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی میخوام لپ تاپ بگیرم برا خانواده بهت میگم مدلشو نظر بده ..
اشترم 50 تومن ارزونتر
من این گوشی رو پیشنهاد میدم امیر یه تومن ..