من عابر خیابان بی کسی ام
که از وحشتِ تنهایی خود فریاد می زند ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
من عابر خیابان بی کسی ام
که از وحشتِ تنهایی خود فریاد می زند ... (sm50)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گِله ها خیلی زیادن قد دیوارهای شهر
چی بگم گفتنی ها همیشه تلخن مثل زهر
سر درد گردن درد کمر درد چشم درد موزیک نباشه درد اینا دوباره میشه (sm50)
بسوزه عاشقی همون که قلب من به خاطرش شکست (sm74)
می گفت که عشقمون شده همه اش هوس (sm74)
هيچ تنها و غريبى، طاقت غربت چشماتو نداره(sm50)
ى لحظه فکر کردم ميثم آخونده رو توى متروچاقو زده(sm25)
لعنت بهش که حمله کرده طرف مست بوده آخه چرا به روحانی و مردم ؟؟؟ (sm102)
درد اینجاست که درد را نمی شود به هیچ کسی حالی کرد ... (sm50)
آلبوم استاد فرشید اعرابی بی نظیر تشریف داره ... (sm81)
مخصوصا کار مرگ خاموش ...
(sm120)
جریان چیه ساسان؟ (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط هنر موسیقی که آدم میتونه چشماشو ببنده و بره تو حس فضایی و با خواننده بخونه و باز فقط موسیقی این قدرت را داره که اشک انسان را بی اختیار در بیاره (sm50)
حس و حالم خوش نیست همه چی داغونه
یکی باید باشه تو رو برگردونه
گم گورم دورم گیج و ویجم خسته ام
بس گه پای پلکمو به دل در بسته ام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Coming Soon For All
سگ تو روح مدیر برق استان بره که 5 بار تا الان برقمون رفته بدبختی اینکه دانلودم پرید (sm81)
نمیشه پشت پا نزد
به روزگار لعنتی ... (sm50)
(sm50)
(sm50)
. . . (sm50)
The Abyss 1989
Ghosts of The Abyss 2003
صابر اخبار ماهواره در مورد فضای مجازی را دنبال میکنی؟
وَرطه یِ جیمز کامرون . . . (sm50)
یعنی چی !؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهنّم بهتر از خونه ست . . . (sm50)
از بیکاری همی فیلم میبینم...
پدر خوانده یک دو سه
ترمیناتور 1،2، 3...
Drive 2011
یه فیلمم دیدم که قبلا ندیده بودم
Wild tales 2014
یه برنامه ای گذاشت بود ماهواره اکثرا وقت های نزدیک غروب میزاره من بعضی وقت ها می بینم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی حضرت عباسی من به هرچی دل میبندم تهش حال خرابیه (sm81)
تو برنامه در مورد ثبت دامین هم گفتش کرد ترامپ بیان جدید داده برای اینکه ایرانی ها نتونن دیگه دامین ثبت کنن اسم اون شرکت هلندی که اکثر دامین های ایران را پشتیبانی تاریخش را هم گفت تا 19 هم ماه میلادی هستش که اجرا میشه.
اولین چیزی که به ذهنم رسید اینکه اگر البته راست باشه تو آدرس های جدید انجمن به مشکل بخوریم (sm81)
دعا دعا میکنم دورغ باشه
یسری فیلم کرسی شعر جدید هم دیدم
کاش ظبط میکردم برنامه اش را کلی چیزها های مهم گفتش راجبه محدودیت های فضای مجازی که به صورت جدی و عملی قرار به کار ببرن.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
مگه ماهواره دارین؟نقل قول:
اینجا فقط منو امیر ماهواره نداریم
سهند 1 درصد هم احتمال بده راست باشه این خبر فقط یک درصد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
نقل قول:
قبلاً گفتم : من تازه گی ها زیاد تی وی نمی بینم .
ولی نگران نه باش . . .
امریکا هیچ غلطی نمی تواند به کند . . . (sm2)