مال خودت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مال خودت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها یه آهنگ بی کلام احساسی و زیبا که از ساز فلوت استفاده کرده باشن اگه میشناسین معرفی کنین مرسی..(sm93)
راستشو بگو نکنه عاشق شدی(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اخه انقدر سیاه........نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی خراب شود آن بهشتی که پاداش این جهنم است.... (sm50)
یادش بخیر چقد دری وری گفتیم توو چت روم (sm25)
یادمه چند سال پیش من بودم و لباسام و یه میز تو اتاقم .
حالم خیلی بهتر بود احساس جوانی بهم دست میداد . یه حس خوبی داشتم مخصوصا بهار و تابستان
الان هیچی به داشته هام اضافه نشده ولی به دلم خیلی چیزا مونده
لعنت به کسی که دلش می خواد بزرگ شه تو این جهنم .
شدم عین بچه گربه ای که تو سرما دنبال جای گرمه واسه خواب . (sm50)
شوق جوانه رفت ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ز یاد درخت پیر ... (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزوها همه تاریک و تباه ،نقل قول:
سخنم تلخ ،
چراغم خاموش
مرگ بر زاری من می خندید ،
زندگی بار گران بود به دوش