دیدا با اختلاف بهترین دروازه بان تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدا با اختلاف بهترین دروازه بان تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان حسین میگه چون بازی نزدیکیه بهترین بازی جام (sm120)
من زدم 2-1 به نفع بلژیک(sm54)
بلژیک عنم نمیشه چه برسه به شگفتی ساز (sm120)
اسم این دیدا میاد من خندم میگیره(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف بدترین بازی جام(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن کیسه از بین 4 تیم مدعی پنجم شده (sm120)نقل قول:
دیدا یه روز بهترین دروازبان تاریخ میشد بازی بعد تخمی ترین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلانو یه بگا میداد یا قهرمان میکرد(sm120)
برسا کاپیتان تیم والیبال ایتالیا پس از شکست مقابل تیم ملی ایران اظهار کرد: جو سالن تهران بیشتر من را یاد مسابقههای فوتبال میاندازد. زیرا در مسابقههای معمول والیبال چنین صحنههایی را ندیده بودم.(sm128)
ما اینیم(sm118)
بااختلاف از آبیاتی هم بدتره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن بعد از 3 سال رفتن به اسیا قهرمان میشیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]