(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام..اصلا تو سایت نمیتونم بیام...یا همش ارور میده
یا همش انتی ویروس میاد بالا...اعتماد سازیم کردم بازم فایده نداره
یعنی هر 50 دفعه که میام بیام تو سایت 5 دفش راحت وارد میشم
45 دفش ارورار انتی ویروسو نت قطعه و از این حرفا میزنه
نمیدونم والا بذار برم بیام ببینم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما جزء اولین و بهترین دوستای میثم تو انجمن عشق هستید یادتون نرفته که و هرگز از هیستوری ذهنم من پاک نمیشید حتی اگر از من دلخور باشید (sm127)(sm127)
دلگیرم از اینکه که کم میاد پیش بچه ها شاید هم من توقعی هستم به هر حال دلم برای اون تیک های و شوخی های ناب هادی با مزه بازی ها علیرضا تنگ شده بی اختیار.
فقط بدونید روز میثم شب نمیشه مگه اینکه به این چند نفر فکر کنه - ساسان - امیر - صابر - هادی - علیرضا - سهند - رامی - میلاد (sm176)
همایش عفاف و حجاب شهر سمنان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر خوانده ی سه پایان غم انگیزی داره (sm172)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله امون سر رفت بزار یه جوک بگم (sm2)
آقا یه روز یه بابایی افتاده بود تو چاه به زمین و زمان فحش میداد، یکی رسید بالا سرش گفت داداش نگران نباش الان میرم چند نفر را میارم با طناب بِکشیمت بالا.
طرف برگشت گفت تو که تویی 10 نفر را هم بیاری شیرمو نمیتونید بخورید (sm70)
سکانس آخرش فوق العادست، مخصوصا بازى آل پاچينو(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm192)
Going in style 2017نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
(sm50)
هوا گرم است و رقص بندری می چسبد(sm50)
آب انگور خنک حال آدم را منچستری میکنه تو این هوا (sm111)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا گرمه هوا گرمه
دل من نازکو نرمه
اما این عرقای من از روی شرمه (sm120)
جریان چی چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس از سرور پاک شد!!نقل قول:
عکس نيکول کيدمن روى مجله مد که نيمه سيوکسى بود
دربی تون هم که لغو شد
پرسپولیسیا ترسیده بودنااااا
(sm131)
نه پاک نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعمیرکار خوب لپتاپ میشناسید ؟
خودم نمى شناسم اما واست از بچه ها مى پرسم، مشکلش چيه!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه بیل زن بودم،باغچه خودمو بیل میزدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی یه نفر نیست بفهمه مشکل لپتاپ من چیه
لعنت بر صفحه آبی
لعنت بر دانشگاه احرار
لعنت بر من
مهمانان عزیز لطفا این صفحه رو ترک کنید میخوام حرف خصوصی بزنم
لعنت بر بهمن زنج
لعنت بر سربازی
برم یه فیلم ببینم بلکم آروم شدم (sm27)
سهند چقدر چس ناله کردى! (sm172)
تو بيا رشت تعميرکار خوب پيدا مى شه
دارم میرم جشن تولد مسخره (sm50)
پیش اشنا بردم متاسفانه رید توشنقل قول:
اول صفحه نمایش خراب بود تعویضش کرد ولی باتری ساعت لبتاب و محل شارژ لبتاب خراب شدن
بعد فرستادم اونها رو درست کنه باتری ساعت هنوز کار نمیکنه محل شارژ هم تعویض قطعه کرد ولی این دفه دریافت وایفای بسیار ضعیف شده
مودم 3 متری منه فقط یه دیوار وسطه قبلا وایفای 5 خط کامل پر میشد نهایتش میشد 4 خط ولی الان شده 1 خط گاهی 2 خط ریده شده توش
(sm1)
فک کردم تا حالا درست کردیش (sm172)نقل قول:
نقل قول:
پس رسما ریده ديوث... حالا من آمارشو برات مى گيرم ببينم ب کجا مى رسيم...