گفتن اشرف مخلوقات شدیم شر مخلوقات
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتن اشرف مخلوقات شدیم شر مخلوقات
شب خوش دوستان
خودافظنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرص نخوریم چه کنیم..نمیدونم شاید بدتر از خودم ندیدم زر میزنم منمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بترکی ممدخوابم نمیبره(sm50)
بدتر میدیدی که چی؟؟ میگفتی اها اینو ببین پس منم برم خداروشکر کنم وضعم از این بهتره....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسه دیگه! چه قدر این طوری خودمونو راضی کردیم...بسه دیگه
هم دختره بد داریم هم دختره خوب.ولی نمیدونم یا بدا زیادن،یا خوبا گوشه گیر(sm25)
آواتاره درخواستی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هیچ ادعایی ندارم که توضیح بدم و تورو قانع کنم..این کاره نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا گوشه گیر ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اواتارتو عوض کن این چیه (sm30)