چه عجب تو عمرت واسه ما قلب به کار بردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه عجب تو عمرت واسه ما قلب به کار بردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
140 صفحست کتاب من 60 صفحشو با خنده رفتم جلو ، دیشب تمومش کردم
عوضی اینو هم نباس میذاشتم !؟ (sm98)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم اتفاقا دنبال همچین کتابایی بود (sm176)نقل قول:
گوشیم بیاد بریزم تو گوشیم ببینم (sm120)
نه فقط تعجب کردم (sm120)فک کن اشتباه نقل گرفتی ؟(sm120)نقل قول:
بازم رفت تو افق محو شد (sm120)
فقط این میلاد اراکی مونده اونم به موقع حالشو میگیرم (sm120)
اون دهات ما دم فرهنگسرای هنره ادمای فرهیخته رو راه میدن توش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما در حدی نیستیم سر به سر شما بزاریم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
01. Sometimes When It Rains(sm74)(sm50)سکرت گاردن جدید
من با تمام تنبلیم تو کتاب خودن 3 ساعت پای این نشستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]