میخواستیم مبحثه بسیار زیبای گوشه گیری رو باز کنیم شیما ول کرد کجا رفت؟(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
میخواستیم مبحثه بسیار زیبای گوشه گیری رو باز کنیم شیما ول کرد کجا رفت؟(sm132)
بله هستم شما بفرمیو استاد ::))))نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کُجیه رفته بودی؟(sm30)
نه دیگه.تو پرسیدی منم جواب دادم.اشتباه گفتم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشک چشمام دراومد از بس که خندیدم خیلی باحالی این چیه دیگه با این سیبیل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm2)(sm30)(sm30)(sm30 )(sm30)
هی خدا هی خدا دمت گرم روده بر شدم از خنده (sm30)(sm30)(sm30)
(sm30)(sm59)(sm30)(sm59)(sm30)(sm59)(sm30)(sm59)(s m2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)
حالا بیخیال (sm120) جان من آواتارت خودتی ؟؟؟؟/ خخخخخخ(sm30)نقل قول:
مخلصیم(sm2)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
هیچ وقت آواتارو عوض نکن این خوبه خیلی فاز واسه لب گرفتن میده
(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)(sm2)(sm30)
ای بابا نذاشت یک بحثه علمی،فرهنگی،هنری انجام بدیم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خودمم.این گلا هم واسه خواستگاری خریدم.(sm2)(sm59)
منتظرم کیسه مناسبم پیدا شه(sm128)
(sm120) مبارکه . ما رو چه به بحث علمی فرهنگی هنری (sm59)نقل قول: