احسان (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
احسان (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]در استودیوی آرمان مهربان،ضبط آهنگ جدیدمون به نام : دل، که همینروزا به عنوان هدیه ی پاییزی و نمونه ای از آهنگ های آلبوم جدیدمون که سه سال و نیم وقت صرف خلق اون شده تقدیم شما خواهد شد.
احسان دوست ایمان اومد (sm2)
لباس من کرک و پر نداره (sm70) لباس عروس که تنته ببین داره یا نه (sm120) تو بگرد دنبال همین سن و سال گذشته ها جوون نمیاد طرفت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو بلد نیستم پیدا کنم چه ربطی به سن من داشت جای پدرمی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم تو دیروزی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که حافظه داغون قویه (sm25)
تو هم جای زنمی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش کن بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لقمه اندازه دهنت بردار (sm59)نقل قول: