(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید نگفتی توام میای وسط با یک هارد 2 ترا اکسترنال . کیفیتش طاهرا خوبه . قیمتشم 4 نفرن میفته نفری 500 . یکی بیاد میشه نفری 400نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیدم اون روز گفتی الان ازت پرسیدما . بالاخره درسته من زینفع نیستم در این مورد ولی تا جایی که بتونم کمک کنم که کمتر پول بدین چرا که نه .
این همه میگن بلک چجوریه ؟ سرعتش احساس می شد ؟ من یه بار گرفتم هم خیلی داغ می کنه هم صدا میدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین هارد آبیه . مال دستک تابم هست . امنیت بالا
بلک به درد آرشیو نمیخوره جاهای دیگه کاربرد داره قیمتشم بالاست بهترین هارد برای آرشیو وسترن آبی هم قیمتش مناسبه هم مرگ ندارهنقل قول:
من با حمید صحبت کردم اوکی داد منم که هستم ولی کسی دیگرو نتونستم پیدا کنم(sm25)نقل قول:
قیمت رو گفتی ؟ هارد داره ؟ مطمئن شد بگو تا به دوستام بگم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستت بهم پیام داد گفت قراره هاردو ببره بده به اون طرف براش بریزه.2 روز پیش گفت بهم خبر میده.فعلا منتظرم.قرار شد هاردو دوستت ببره.نقل قول:
حمیدو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف هارد ندارم وگرنه منم میدادم (sm74)