آه ، بی تاب شدن ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آه ، بی تاب شدن ... (sm50)
امیر اینا دیگه کیفیت بالاترش نیست . از وی اچ اس آکبندم همین کیفیته . مگه بری از شبکه پی ام اسی بگیری یا از خودشون که اونم هزینه ش خیلی سنگین تر از این حرفاست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همه از سیاستشونه . نزدن که بدن به شبکه ها با هزینه های بالاتر یا نفر بره ازشون بگیره (sm3)
خب خیلی سود داره براشون تا خودشون چاپ کنن و هزینه بدن و بفروشن . اینجور چیزی خرج نمی کنن و چند برابر می فروشن
من خودم گیر هاردم.خواستم هاردمو خالی کنم انقدر اطلاعات زیاده نتونستم خالی کنم.امروز دربه در دنبال هارد کارکرده بودم.پول ندارم نو بخرم.همش تقسیر دوستته انقدر عجله داشت سریع رفت خرید.بهش گفتم 2 روز صبر کنه تا یه هارد جور کنم.یه نفرو میشناختم خدمات کامپیوتری داشت 4 تا هارد 2 ترا داشت همین یه هفته پیش امروز رفتم گفت همرو فروخته.تف به این شانس(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو که هارد نداشتی از همون اول می گفتی خب . الان نامردیه بکشی کنار آبرو من میره دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب نداره تو پولو بهش بده . هر وقت هارد جور کردی اصن یه ماه دیگه بهش میدی .برات می ریزه . خیالت ازین بابت راحت . من تضمینش می کنم برات .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگی هادی من که کنار نکشیدم هنوزم میگم میخوام.باشه من به تو اعتماد دارم پولو براش میریزم فقط چقدر بریزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم از اول چقدر قرار بود بریزی ؟ برو با خودش صحبت کن آدم درستیه . منطقی هم هست . بگو هارد ندارم ولی پولو برات واریز می کنم تا هر وقت هاردم آماده شدنقل قول:
یا اگه الان پولم نداری بگو هقته دیگه . . فقط میگم منتظر نباشه . تکلیف روشن بشه بهتره به خاطر پول نیست . اینجور آدمی نیست
باشه فردا باهاش صحبت میکنمنقل قول:
(sm50)