تمومش کن احسان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تمومش کن احسان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)(sm30)
داریم شوخی میکنیم خودت همیشه گفتی پس ناراحت شدن نداره یکی گفتی یکی شنیدینقل قول:
من فکر میکردم فقط خودم خیلی کینه ایم
اون حرفت شوخی نبود ، اون روز چیزی بهت نگفتم . آدمای مثه تو رو خوب میشناسم ، پس سعی کن دیگه طرف من نیاینقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)احسان کمتر کس بگو (sm2)
آفرین ، آفرین ، آفریننقل قول:
باشه شما خوب اصلا بحثی توش نیستنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] h-song130.org/?s=Secret+Gardenنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاصله رو بردار