(sm77) از كجات دراوردي اين رونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حزب جمهوري خواه كون دولت اوباما رو پاره كرده (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77) از كجات دراوردي اين رونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حزب جمهوري خواه كون دولت اوباما رو پاره كرده (sm120)
(sm74) وان اف اگر میدونستم مقوله عشق اینقد رو این بشر تاثیر میذاره ایزولش میکردیم (sm70)
این عکس محسن موقع انتشار حریص کشته مرده میداد ، نمیدونم چرا الان انقد خز شده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چش رنگیم کجا بود با همین قیافه تخمی و چش سیاه نصف عمرم به دست فرار از بچه های محل گذشت ..کیونم نذارن ..اگه چش رنگی داشتم که چشم و چراغ محله بودم (sm2)
ادیتش تخمیه
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
ها (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وان آف الان فقط با خانوم تینا تینا و سارا روانبخش و چند تا دختر دیگه تو گروه مرکزی چاوشی تو فیس میگرده (sm2)
(sm2)نقل قول:
من چشام رنگيه (sm25)نقل قول: