بعله فقط شوما نیستی که خاطره بازی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بعله فقط شوما نیستی که خاطره بازی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بریم
بخون امشب تا منم بتونم گریه کنم (sm81)
مثه یک دره عمیقی مثه یه منظره پاک... مثه یه خوشه سر شاخه ی خشکیده ی تاک...نقل قول:
مینا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دیدم 2ساعت و 28 دقیقه ـس بیخیال شدم... مشاعره رو عشق است با آرمین (sm46)(sm127)
کی اشکاتو پاک می کنه شبا که غصه داری ... دست رو موهات کی میکشه وقتی منو ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز پاک و منزه یه روز اهل گناهی... یه روز بلای ناگه یه روز پشت و پناهی...نقل قول:
یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل پروانه ای در مشت... چه آسون میشه ما رو کُشت...نقل قول:
آها (sm120)نقل قول:
بحث تایمش نیست، کلن فیلم نچسبی هم هست، البته از نظر من (sm50)
موفق باشین (sm111)
من رو این حساب دانلود کردم که توی 20 فیلم سال 2014 بود که باید دید!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرکت نمیکنی؟ (sm46)