(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنون شما لطف داری منم دوست دارم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنون شما لطف داری منم دوست دارم (sm120)
رساله توجیه المسائل ايرانيها
۱_غيبت… تو روشم ميگم.
۲_تهمت… همه ميگن!
۳_دروغ… مصلحتى!
۴_رشوه… شيرينى!
۵_ظلم… حقشه!
۶_مال حرام… پيش سه هزار ميليارد هیچه.
۷_ربا… همه ميخورن!
۸_نگاه به نامحرم… يه نظر حلاله!
۹_مجلس حرام… يک شب که هزار شب نميشه!
۱۰_بخل… اگه خدا ميخواست بهش ميداد!
دوست داشتنت مثل دوست داشتن اون کسی که من دوسش دارم نباشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار به بابا بزرگم گفتم شکست عشقی خوردم
تخــــماشو خاروند
اون قشنگترین درس زندگیم شد
:)))))
(sm70)نقل قول:
از مزخرف ترين نصيحت هاي اطرافيان :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بهش فكر نكن !
(sm88)(sm1)نقل قول:
چی شده؟! (sm77)(sm25)نقل قول:
بیخیال دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اَند میرن گزارش میدن (sm70)نقل قول: