(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
کلا چهارتا بالا اومده (sm2)
هی درست میکنم بازم خراب میشه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتاشو بگید امشب ببینم (sm10)
(sm50)
هیچ کدوم رو نه دیدم . . . (sm74)
از یه پوشه یِ دیگه شات بده . . . (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)
از اون پوشه خوبا . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46) (sm181) (sm46)
اینا فیلمای داداشمه...فک نکنم چیزی از توشون در بیاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . . . همه شون خالتورن . . . (sm120)
به جز اونی که کار گردانِ پدر خوانده ساخته فکر کنم . . . (sm50)
نه اشتباه شد . . .
این ، اون نیست . . .
سلیقه ی موسیقی و فیلممون با هم 360 درجه تفاوت داره (sm50)نقل قول:
ولی هر کی مارو میبینه میپرسه شما دو قلویین (sm2)
این 2 تا رو عوضی گرفتم . . . (sm74)
Bram Stoker's Dracula 1992
Pan's Labyrinth 2006
نقل قول:
حامد پهلان و بهنام بانی گوش می کنه !؟ (sm2)
فیلم هم که فقط جومونگ . . . (sm2)
فقط نگا میکنه بقیه چی گوش میدن اونم صب تا شب همونه میذارهنقل قول:
تو موسیقیم دنبال مده (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه اینکه این عزیزان دل باعث بشن این فیلمارو تحمل کنیم (sm120)
دیوث شات می ذاری اسمِ فیلم رو هم بده . . . (sm51)
نقل قول:
ای بابا . . . وضع همه به تقریب همینه . . . (sm172)
Abraham Lincoln Vampire Hunter 2012نقل قول:
(sm50)
سهند شماره ايرانسل دارى که باهاش ماى ايرانسل نصب نکرده باشى!؟ (sm50)نقل قول:
ایرانسل دارم ولی استفاده نمیکنم.نقل قول:
ببخشید آقا Amir من اینترنت نامحدود شاتل دارم ماهی ۳۰ هزار تومان با سرعت ۱۲۸، یعنی من هم میتونم اینطوری که گفتید استفاده کنم یا نه در ضمن سرعت اینترنتم هم از ۱۲۸ تا رسیده به ۷۰ تا اگه بشه به چه سرعتی میتونم استفاده کنم خواهش میکنم جواب دهید ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
اینا به هم شباهت دارن ؟
(sm50)
(sm50)
سمت چپی مگان فاکسه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اصلا
Hatice Tuba Büyüküstünنقل قول:
آدم حسابى هاى مملکت(sm19)
سمت چپی کیه ؟(sm202)
محمد تالانى از گروه کيوسک
غبار غم برود
حال خوش شود
تو آب دیده از این
رهگذر دریغ مدار ... (sm50)
استاد شهرام ناظری & استاد عطا جنگوک آلبوم چشم به راه ... (sm50)
میلاد جان قربونت ببین سر در میاری از ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]