احمد جو نده گاگول (sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
احمد جو نده گاگول (sm142)
اگر میدونستم قراره بابت اون شوخی ناراحت شی اصلا نمیگفتم دنبال داستان نیستم ناراحت شدی معذرت میخام
هیچی بذارید تموم شه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب سوال من این نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm50) مشت اول هزار
اون اسمش شوخی نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من احتیاجی به معذرت خواهی امثال تو ندارم
شوخی شوخی دعوا شد ، میخوای بیا بزن مارو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری میکنم فلسفه خلقتت عوض شه ، خم شی ها (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوا سپیده و احساننقل قول:
شوخی شوخی دعوا شد (sm59)
امیر کدوم گوری ؟