فقط واسه ژست ه وگرنه من چوپ شور هم نمیخورم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط واسه ژست ه وگرنه من چوپ شور هم نمیخورم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازدید سایت از تعداد کامنت های آلبوم ها معلوم میشه که باران وضعش خوبه.
بیا تو همین باران تبلیغتو بزن امیرم با پولش آلبوم بخره.(sm120)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفرم رو لینک امضام کلیک نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شخصه چند بار کلیک کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرید کردی ؟ نه!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش من همیشه میخوام از سایت تو بخرما ولی گوشیم که شارژش ته میکشه سریع تو گوگل سرچ میکنم خرید کارت شارژ (sm2)نقل قول:
هنوز هم تو شبهات اگه ماه رو داری
من اون ماه رو دادم به تو يادگاری
(sm50)
برای اینکه چراغتو روشن کنم یه شارزژالان میخرم (sm120)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]