یه رفیقی دارم، ادعا میکنه توی سریال مختارنامه،
اون حلقهی دماغ خوار و مادر مختار رو ایشون انداخته!!!...
نمایش نسخه قابل چاپ
یه رفیقی دارم، ادعا میکنه توی سریال مختارنامه،
اون حلقهی دماغ خوار و مادر مختار رو ایشون انداخته!!!...
نحند دادا الان فکر میکنه مسخره ـش کردم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگه همچین فکری کردی فکر کاملا درستی کردی (sm10)
رسول یه لحظه سیگارتُ دیدم شرمسار شدم که پروندمش (sm74) میتونست واست جای خانم منشی رو پر کنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دوست دارم عزیزم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر خودتو کنترل کن ، آروم باش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزینه ها همش انحرافیِ... گزینه صحیح دست راست هستش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن با ص گذاشتم اصلش میشه کُ*س(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون لورد بیلیش دیگه سانسارو داد تحویل بولتون ها (sm93)
هرچی کمتر درگیر اینترنت و سریال فیلم باشه آدم بهتر
تشخیص بنده: تسمه تایم مرده رد کرد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصویر از فیلم Dheepan، برندهی نخل طلاجشنواره کن، با پرستیژترین جشنواره سینمایی دنیا امسال نیز با انتخاب برترین فیلمها در رشتههای مختلف، به کار خود پایان داد.این جشنواره که هر ساله در تابستان و در شهر کن در جنوب فرانسه برگزار میشود، میزبان فیلم های کارگردانان شناخته شده و تازه کار بوده و برنده شدن جایزهی اصلی این جشنواره یعنی نخل طلا، جزو افتخارات کاری اهالی سینماست.امسال نیز به رسم سال های گذشته، به مدت ده روز، تیم داوری برجستهی جشنوارهی امسال که شامل برادران کوئن، گیلرمو دل تورو، جیک گیلنهال، سینا میلر و چندی دیگر از اهالی برجسته سینما بود به مرور فیلم های اکران شده پرداخته و سرانجام برندگان این جشنواره را مشخص کردند.لیست برندگان :نخل طلا : فیلم Dheepanجایزه بزرگ : فیلم Son of Saulبهترین کارگردان : Hou Hsiao-Hsien برای فیلم The Assassinبهترین بازیگر مرد : Vincent Lindon برای فیلم The Measure of a Manبهترین بازیگر زن : Rooney Mara برای فیلم Carol و Emmanuelle Bercot برای فیلم Mon Roiبهترین فیلمنامه : Chronic نوشته شده توسط Michel Francoجایزه هیئت داوران : فیلم The Lobster به کارگردانی Yorgos Lanthimos
عشقش کورت کرده ها (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]