یادش بخیر دو سال پیش تو فیس بوک با محسن حرف زدم گفت کجایی گفتم فنلاند گفتم بیا اینجا جای قشنگیه مهمون ما باش،
برگشت گفت ازادی و پرواز از این خاک به ان خاک جز رنج سفر از قفسی تا قفسی نیست (sm81)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
یادش بخیر دو سال پیش تو فیس بوک با محسن حرف زدم گفت کجایی گفتم فنلاند گفتم بیا اینجا جای قشنگیه مهمون ما باش،
برگشت گفت ازادی و پرواز از این خاک به ان خاک جز رنج سفر از قفسی تا قفسی نیست (sm81)(sm81)
1201 توی حروف ابجد آخرت و متخلفان و خروش آمدن میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورش خیلی سنگینه و معنی داره... مجسمه محسن عین بت.. احتمالا ما بت پرستا رو دیس کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها بتی که شکسته شده به غا رفته(sm2)نقل قول:
البته افشاری گفت کاور اصلی این نیست
مثل مجسمه (sm50)نقل قول:
داش البوم شخمی یراحی رو با محسن مقایسه نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این افشاری من نفهمیدم ا کجا یهو اومد کلا اخلاق محسنو عوض کرد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم از فک و فامیلای زنشه(sm120)نقل قول:
هااا ... (sm172)نقل قول:
امسال به ترکیب امید دارم ولی ترسم از والوردست ...