سلام کسی انگار نبود جواب مارو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط best music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام کسی انگار نبود جواب مارو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط best music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
فکر کنم چون این کار "اتود" هست، نسخه ی با کیفیتی ازش وجود نداشته باشه، مگر اینکه عوامل کار نسخه ی با کیفیت رو منتشر کنند.
من هم بی صبرانه منتظرم...
ابی سازی دیگرزمانی که «نازی ناز کن» را به «ابی» دادم، زندگی او با این ترانه عوض شد.
تورج شعبانخانی:
http://www.musicema.com/node/262336
کسی از همکاران ابی مونده که زندگی او را عوض نکرده باشه؟
رمز دانلود چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdy1360 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک میکنم آقای شعبانخانی اولین سارق هتری ایران باشه چون آهنگ نازی ناز کن ش کاملن برگرفته از آهنگ lay lady lay اثر باب دیلن هست . موقعی که ابی جیلی بوم میخونده ایشونم داشته آهنگ می دزدیده .
سلام و خدا قوت . از دوستان درخواست آلبوم کنسرت های ابی رو دارم . اگه امکانش هست قرار دهید ممنون می شم . خیلی دنبال با کیفیتش گشتم ولی پیدا نکردم .
ازهمه ممنونم و سال جدید را تبریک میگویم به همه - قبلا هم درخواست کرده بودم وباز هم خواهش دارم اگر کسی بلور بنفش ابی را دارد که با بهزاد بلور در رادیو bbc درست شده آنهم با کیفیّت اصلی بگذاره . باز هم از همه ممنونم
سلام . درخواست آلبوم خورشید خانم ابی رو دارم . اگه کسی از دوستان داره واسه دانلود بزاره ممنون میشم .
آلبومی به این اسم از ابی منتشر نشده و اون کاوری که شما دیدید که عکس فرید زلاند رو هم روش زده کاور تک آهنگ بوده نه آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebi2014 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن آهنگاش همه هست داخل آلبومای رسمی دیگه
مث همین گوگوش که چند نفر اومدن قبلا پست دادن که آلبوم ماه پیشونی رو هم بزارید در حالی که کاور فقط کاور خود آهنگ ماه پیشونی بوده نه خود آلبوم