(sm23)قربونش بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار شبونگاهی بزن خوب میشه (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm23)قربونش بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار شبونگاهی بزن خوب میشه (sm51)
دودی نیستم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128) زمین خاکی
(sm2)اره منم زن نمیخوامنقل قول:
(sm35)تو چی میگی این وسطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یه گی انتظاری نیست (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اسم نذار رو من بدجنسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)سینا اینو بخون شاد شو مقاله خوراک خودته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)هنرمند حرفه اى یعنى کسى که خرج زن و بچه اش را از طریق هنرش در مى آورد، همین. نه نقش تاریخى را قبول دارد و نه آن را مى خواهد. هیچ مسئولیتى هم در قبال آنانکه این نقش را به وى تفویض مى کنند ندارد.
(sm50)
اونی که گیون میده هم هنرمنده (sm2)
کیون دادن که هنر نیست منظورش هنر بود (sm35)نقل قول:
خاله حرفامو گوش کن
پاشو سماورو جوش کن (sm120)
"همه ی حیوان ها مساویند،اما بعضی مساوی ترند!! "
قلعه حیوانات
این کتاب رو اگر نخوندید پیشنهاد میکنم بخونید
یگان یگان میخندی
کی را تو می پسندی؟
بگو بگو بدانم
با دیگران تا چندی؟؟
ای جان ِ جان ِ جانم
روشنگر ِ جهانم
بی تو نفس کشیدن
نتانم آی نتانم
نتانم آی نتانم
بی سوز ِ عاشقانهَ
هم خوب و هم بد ِ من
دیوانتم دیوانه َ
دل ِ عاشق مثال ِ شیشهَ که بشکند و وای پاره میشهَ
چشم ِ عاشق برای یارش بیدار باشد تا همیشه َ
دل ِ عاشق مثال ِ آینه که بشکند و وای چیزی نماند
ولی عاشق کسی غمش را نداند
هی هی خیلی قشنگی
وای وای با من به جنگی
هی هی بگو چه رنگی؟
یار قشنگی با دل سنگی
نبودی گر من نه من نبودم سرود خود را نمی سرودم
به یه دستم سیگار و دودم بیهوده میسوزی وجودم
میشناسم صدای پایت صدای حرف و خنده هایت
عاشقم من عاشق بر اوج صدایت
هی هی خیلی قشنگی
وای وای با من به جنگی
هی هی بگو چه رنگی؟
یار قشنگی با دل سنگی
(sm70)فیلَم یاد هندستون کرده
این خانوم کیه؟
(sm70)آواتارم؟ Demi Lovatoنقل قول:
نوشته اصلی توسط hajimahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم ؟ Allaxa
خودت که (sm127)نقل قول:
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hajimahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی کیوونم (sm74)
گر بَرَم نباشی میسوزم ای عزیزم ای عزیزم آه عزیزم
عاشق شدن مشکل بوده است ای عزیزم ای عزیزم آه عزیزم
این دل که تپش دارد تنها برای تو برای تو برای تو
جای تو که در دل بوده است ای عزیزم ای عزیزم آه عزیزم
دنیا که عجب میگذرد از سر ما از عشق می سوزد تن و پیکر ما
عشق است و محبت است و دنیا زیبا از آتش عشقیم و خاکستر ما
ای عاشقِ مهرُبان من دور مرو از پیش من خسته و رنجور مرو
از پیش من عاشق چشم سیهت یکبارگی بیوفا و مغرور مرو
گر بَرَم نباشی میسوزم ای عزیزم ای عزیزم آه عزیزم
عاشق شدن مشکل بوده است ای عزیزم ای عزیزم آه عزیزم
...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)استخون خالی یارو گوشت پیدا نکرده توش امپول بزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کیون خوبی دارم (sm51)نقل قول:
قابل نداره داشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای ای چیزا برو تاپیکنقل قول:
رو کامل کن (sm93)
(sm2)همینجا وسط تالار 3 دست چند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستی 7500 به عبارتی میشه 22500 ..20 بده خیرشو ببینینقل قول:
حرفمو گوش نمیدن پست اول گفتم کامنت ندین هی مینویسن باید پخ بدم پاک کنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منصرف شدم دیگه(sm25)
(sm70)لیس هم میزنی؟ توی حلقوم و لیس اشانتیون اضافه کن 25 میدم در کلنقل قول:
نه روزم لیس نمی زنم (sm2)نقل قول:
(sm2)هنوز سحر نشده وقت داریمنقل قول:
26500 میدم بیا
30 بده (sm2)نقل قول:
بی خیال باووووووو ادامه بدهنقل قول:
(sm30)نقل قول: