حتما زیدان دیگه...دو تایی برینن تو تیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما زیدان دیگه...دو تایی برینن تو تیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بازیکنای الان بعد از ایکر و راموس فقط تعصب کریمو قبول دارم(sm50)
همیشه گفت ارزوی بازی تو رئالو دارم رسید به ارزوش همیشه گفت میخوام رئال بمونم هو کردن کریمو ولی جنگید(sm50)
کریم سبک بازیش به درد غارسا میخوره(sm120) بیشتر بهش میاد شماره 10 باشه تا شماره 9(sm120) الانم 14 بازیه گل نزده لامصب تور پوسید اینقد نزدی بهش(sm120)
جِی رودریگز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیدان داره هر بازی با کاستیا 4 تا میخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشل سرمربی المپیاکو(sm120) همون که منچسترو گایید یکی از اسطوره های رئاله(sm54) تو رئال و مادرید خیلی محبوبه(sm54)نقل قول:
امیدوارم هر چه زودتر بمیره عابدینی هم بیاد جاش شعورش بیشتره(sm120)نقل قول:
اتفاقا من خیلی دوستش دارم... خودش هم گفته هدفش و آرزوش اینه که یه روز مربی رئال بشه و فقط به همین امید میجنگه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشیا اون کلیپی که بهتون گفتم دانلود کردین؟ (sm120)
گفتی آپ میکنم ...کردی؟(sm2)نقل قول:
یارو کامنت داده رفتن دیماریا = ورود رویس
امسال نه شاید سال بعد که خط هافبک رو خلوت کنه(sm120)
یه دفه آربلوا نیاد بشینه جای پرز (sm120)نقل قول:
ها فقط گریه مارسلو که زیدان بغلش کرده بود باحال بود(sm120)با گریه انخل خشتک پاره کن(sm120)نقل قول:
فرداش آپلود کردم دیوث (sm2)نقل قول:
میگن امشب ناواس فیکسه(sm98)نقل قول:
کل کلیپ انصافا خیلی خفن بود... تقریبا کل اتفاقات فصلُ پوشش میداد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه آنخلُ ببین... بعد به حرفای میلاد هم گوش کن هی بهش فحش بده (sm120)
چقد حال میده این رادیو شایعه کرده باشه انخل فیکس امشب باشه و هوادارا برن در باشگاه خواهان تمدیدش باشن و انخلم بگه تمدید میکنم(sm81)
فانتزی(sm59)
ولی شرط میبندم لالیگا رو میده به ایکرنقل قول:
(sm25)
حسین:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
راموس خیلی سوتی میداد بازی با اتلتیکو(sm29)یه صحنه اومد استوپ کنه رید بازیکن اتلتیکو تک به تک شد(sm25)نقل قول:
دیگه راموس رو موج سینسوسی سواره... باید صبر کنیم تا موج اوج بگیره (sm120) (عجب جمله خفنی گفتم (sm120))نقل قول:
استرس دارم(sm25)
حسین کلیپُ دانلود کن (sm39)...
من برم فعلا (sm27)
نه باووو افت کرده پارسالم پشت همون گلای آخر گنداش پنهان شد(sm120)نقل قول:
زدم بشه(sm120)نقل قول:
حسین میری کجا که نیستی(sm120)
شنیدم میره میده (sm120)نقل قول:
کاسیاس، کارواخال ، واران، راموس ، کوئنت رائو، ژابی ، کروس، مودریچ، بیل ، خامس و بنزما.
ترکیب بهتر شده
شوتای خامس چرا گل نمیشد؟ (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدیرا در لایپزیگ؛ جدایی از رئال نزدیک است؟
خدیرا که فصل پیش هم به دلیل مصدومیت، برای ماه ها از میادین دور بود، در برنامه های این فصل کارلو آنچلوتی جایی ندارد
در حالی که رئالی ها خود را برای دیدار امشب مقابل اتلتیکو مادرید در سوپرکاپ اسپانیا آماده می کنند، سامی خدیرا، هافبک آلمانی این باشگاه به آلمان سفر کرده تا بازی برادرش، رانی، را در شهر لایپزیگ تماشا کند؛ اتفاقی که می توان آن را نشانه نزدیک تر شدن جدایی او از رئال تعبیر کرد.
خدیرا که فصل پیش هم به دلیل مصدومیت، برای ماه ها از میادین دور بود، در برنامه های این فصل کارلو آنچلوتی جایی ندارد و احتمالا در چند روز آینده از رئال جدا خواهد شد. او امروز همراه مدیربرنامه هایش شاهد این دیدار بود.
رئال پیشنهاد بارسا برای خرید دی ماریا را رد کرد (sm120)
کارلو آنچلوتی در نشست خبری دیروز خود اعلام کرد که دی ماریا خواهان ترک رئال است و از او خواسته تا مانع رفتنش از این تیم نشود.
به گزارش "اسپورت کاتالونیا"، بارسلونا امروز با پیشنهادی شوکه کننده خواهان خرید دی ماریا بازیکن آرژانتینی رئال به قیمت 60 میلیون یورو شد.
با این وجود این پیشنهاد در همان لحظه اول از سوی رئالی ها رد شد. چرا که آنها نمی خواهند این ستاره ارزشمند را به دشمن همیشگیشان واگذار کنند.
کارلو آنچلوتی در نشست خبری دیروز خود اعلام کرد که دی ماریا خواهان ترک رئال است و از او خواسته تا مانع رفتنش از این تیم نشود.
در هفته ها و ماه های اخیر، خبر علاقه پاریسن ژرمن و منچستر یونایتد به دی ماریا به گوش رسیده بود و حالا با توجه به صحبت های آنچلوتی باید جدایی او از جمع کهکشانی ها را حتمی بدانیم.
چون تو چارچوب نبود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شوت میزد خداییش (sm120)نقل قول:
شست دیماریا هم نی(sm120)شوت خوب میزنه ولی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفاع در حد زوج مگویان -نورمحمدی بود (sm120)
کلا هر چی دیماریا نداره این داره هر چی این نداره دیماریا داره (sm120)بزاریشون رو هم یه بازیکن خوفی میشهنقل قول:
خوب شد این سیموئنه دیوث رو اخراج کردن رفته بود رو مخ من (sm102)
رئال سال بعد باید خط دفاع ُ درست کنه ....هوملز و بن عطیه و پوگبا (sm120)په په و آلونسو و کاسیاس هم دیگه برن تو کادر مدیریتی(sm120)نقل قول:
پس کله ی بدی زد به داور(sm120)نقل قول: