په هیچی شکر ؛ گوارای وجودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
په هیچی شکر ؛ گوارای وجودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مادرم بگین قفس شکسته و پرنده پرزده
به مادر بگین بهار اومد جوونه سرزده (sm81)
حســـــــــــــــــــام (sm19) سلام چطوری؟ (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما فکر کن من ماه رمضون ازینا بذارم ... چه فحشی بهم میدین ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا که هستی همه میدونننقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله یه حج هم نصیبت بشه زوووود(sm2)
شاهکاری دیگر از ایرانیان در دنیا.........[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جی اف رونالدو اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس
شمارش رو پیداش میکنن =))))))))))
sms یک ایرانی به جی اف جدید کریس رونالدو
متن پیام :سلام کاترینا، من خیلی خوشحالم که شما نامزد عشق و زندگی من، کریستیانو رونالدو هستید. اسم من آرمان است. ایرانی هستم. به ایران بیا. ایران جای زیبایی است. به کریستیانو بگو، که آرمان عاشق دیدن توست اما پولی برای آمدن به مادرید و دیدن او ندارم.
و این پیام، واکنش جالب کاترینا کراسنووا را به دنبال داشته است:
من پیام های زیادی از این قبیل دریافت می کنم. فقط یک سؤال! شماره من را چطور پیدا کرده اید؟!
" وطنم پاره تنم"=))))))))
به مادرم بگین هنوز خنده هاش رو سر جهازشن
به مادرم بگین هنوز گریه هاش تو جا نمازشن (sm81)
وقتی با کسی رابطه نداری کسی نمیدونه چته کجایی چیکار میکنی چطور انتظار داری بیان عیادتت؟ شدی مثل یارو که دعا میکرد قرعه کشی برنده بشه ولی حساب باز نکرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه شون میدونننقل قول:
دهن سرویسا ؛ خدا بگم چیکارت کنه عباس ، ایشالله امشب خوابای دهشتناک ببینی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]چاکر آقا نویدم هستیمنقل قول:
آقا دمت گرم اونور لینک میذاری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه می کنی!
خب الان شدی یه عادمی که تو قرعه کشی بانک حساب باز کرده ولی شانس نداشت برنده نشده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من ماه رمضون نمیام سایت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشــــــــــــــق هندونه ای ها... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
انگار صورتیِ لحظه آخری آبیِ رو انگشت کرده اینطوری اخم کرده تو عکس... (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه .. حوصلت سر میره یکسره اینجایینقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امیر بگین ماه رمضون منو بن کنه
هنوزم نغمه ی لالای تو در گوش من مانده ...
هنوزم جز ره دامان تو راهی نجویم
کجایی که تا برایم قصه گویی قصه گویم (sm1)
هندونه نمیخورید که چی بشید ؟ میخواین عزیز کی بشین ؟نقل قول:
خو مگه مجبوری؟؟؟نقل قول:
نذار برادر من ...نذار(sm2)
خداحافظ عزیز من امید دلنوازم
کنون رفتی ز پیشم بگو بی تو چه سازم ...
اینم باز نمیشه (sm25)نقل قول:
فیزیک باید یاد بگیره خودش مسئله هاشو حل کنه ...
ما خیلی هنر کنیم مسئله های زندگی خودمونو حل میکنیم ...
# شیخ مجتبی
آخ که نمیدونی یه ساعت مونده به افطار ، وقتی همه له له میزنن ازینا بذاری چه کیفی میدهنقل قول:
(sm132)(sm70)نقل قول:
مادر وقتی تو غربت یاد یاران میکنم
عکس ماه تو همیشه بوسه باران میکنم ...
خو دیگه تکلیف من مشخص شد من که نمیام(sm70)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
حالا هستیم و میبینیمنقل قول:
امیر تتلو به طبیعت بازگشت=))))))[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینیم(sm59)نقل قول:
فدایی داری داداشم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وظیفه ـس... به یاد خودت لینک میذارم که روزگاری درخواستای ناتموم ما رو حوصله میکردی (sm127)
هیچ کار!!!!! علاف علاف علاف... (sm25)
طرف مياد مسجد نماز بخونه مهرشو ميذاره زمین داشته خيلي دقيق تنظیمش میکرده سمت قبله معتاده كنارش بوده بهش میگه:
حاژ آقا اومدی نماژ بخونی یا پنالتی بژنی؟!
بیخود میکنی (sm142) پس پیمان این عکسا رو واسه کی میذاره؟نقل قول:
تلگرام داری؟نقل قول:
یکی از خوشبختیام اینه که بعد از مردن, هنگام ورود به جهنم اصلا غریبی نمیکنم و حتی ممکنه دوستام برای ورودم پارتی گرفته باشن.
وقتی که بارون نمیادنقل قول:
ابر زمستون نمیاد
این همه ناودون چی چیه ...
اگر اینستاگرام محدودیت زمان برای ویدئو ها نداشت ملت فیلم سینمایی از خودشون آپلود میکردن.