این مصدوم شه کی میخواد گردن بگیره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این مصدوم شه کی میخواد گردن بگیره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من استرسم تازه شروع شد
چیکار کنم (sm70)
یکی از دلایل استرسم همزمانی بازی والیبال و بابامه (sm2)
من از دیشب دوبار ترکیبو واسه خودم عوض کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط باید تو 90 دقیقه کارو تموم کنیم ... اصن باید یه بازی برگشتم میزاشتن ادم راحت تر میدید (sm2)
والیبالو اینا باز میبازن لااقل فوتبال تکلیفش مشخص نیست (sm120)
ترکیب رسمی :
تراشتگن، دنی، پیکه، ماسکی، آلبا، بوسی،اینی، راکی، مسی، سوارز، نیمار
(sm118)
استرس ...
(sm185)امشو جام ماله خومونه(sm185)
امشب چه شبی ست شب فینال است امشب
امروز تولدم بود انشاالله با قهرمانی تیم محبوبم، خوشحال تر هم میشم. به امید خدا و تیم فوق العادمون.(sm173)
آقا 150 شرط بستم با یه شام کلا 200
امشب ببازیم به فاک میرم
نمیبازیم (sm127)
و تماااااااام (sm118)
سیاهه نارگیله عقابه نارگیله سه گانه نارگیله (sm118)(sm2)
(sm171)(sm118)(sm135)
پیکــــــه(sm2)
(sm135)(sm118)(sm135)کمپیوووونه کمپوووووونه اوهه اوهه اوهه(sm135)(sm118)(sm135)
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm176)(sm176)( sm176)(sm176)(sm176)(sm176)(sm176)(sm176)(sm174)(s m111)(sm93)(sm50)(sm27)
تراشتگن (sm127) چه خوبه واقعا (sm19)
لایی دنی به ویدال (sm2) فوتبالش تموم شد (sm2)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا :|
حسن :|
کوجایین ؟ :|
کمپیییییییییییونه کمپیییییییییییونه اوهه اوهه اوهه (sm120)(sm171)(sm118)
نموده شدم بس که این کانال اون کانال کردم
(sm2)
اسکای اسپرت میگرفتی خیلی خوب بود (sm120)
انریکه رو مینداختن بالا (sm19) فقط خدا کنه بمونه
بردن آپوئل نيكوزيا قهرمان قبرس
بردن آژاكس قهرمان هلند
بردن پي اس جي (٢) قرمان فرانسه
بردن بايرن قهرمان المان
بردن يووه قهرمان ايتاليا
(sm118)
ما از اون ابزار آلات لهو لعب نداریم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم نداریم فقط شنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
من سیتی قهرمان انگلیس (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسمی : آندرس انیستا بهترین بازیکن فینال برلین شد
راستی بارسا باید سه میلیون پوند بده به آرسنال واسه فرمایلن (sm2)
یعنی ما هم بودیم جاش هیچ فرقی نمیکرد الان قهرمان اروپا و 3گانه بودیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فک کنم منتفیهنقل قول:
چون باید تو یه تعداد مشخصی بازی ، بازی میکرد (sm120)
(sm2)بعضی ها چه شانسی دارننقل قول:
اره منم شنیدمنقل قول:
فردا معلوم میشه (sm120)نقل قول: