[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جواب بدین(sm89)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روشن، سفید، صولتی،-اولی اولی هم نبود اصلا مهم نیست (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح رفتم واسه صبونه پنیربگیرم... به یارو میگم اندازه 2تومن پنیر میخام یکم انداخت رو ترازو گذاشتم دهنم گفتم بدک نیستش ازهمین بدین... برگشته میگه همین بوددیگه خوردیش؟... (sm25)
دیشب رستوران بودم.بچه خواهرم ۹ سالشه گفت دایی:
گفتم جان دایی..گفت این غذا اسمش چیه؟
گفتم خورش
گفت.بیا بخورش..
ریدم ب اين بچه تربيت کردنتون
و روزنامه اگهی استخدام دادن با این عنوان:
به یک کارگر خانم جهت کار در یک تولیدی نیازمندیم
حداکثر 22 سال.ساعت کاری 21 الی 00
با حقوق مکفی.خب جاکش یه دفه بگو به یک *** جهت کردن نیازمندیم .چرا حاشیه میری دیگه :|
اجسام از آنچه در شورت میبینید بزرگترن،مواظب باشید!
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
یک مرررررد
حرفش باید مثه کی||رش راست باشه
قبول داری تشکرو بزن(sm128)
یعنی کلا یه جور این تاپیک و اداره میکنید که ادم روش نمیشه رد شه یه کم رعایت کنید(sm27)
شوما ناراحتی میتونی رد نشی(sm167)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دخترای 18 ساله
که میرن داروخونه
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ما همیشه باهم خندیدیم تاپیک زدین که همه بخونن نه فقط جمعیت رجال خوش باشینقل قول:
میخوای دیگه پست نذارم؟؟؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بذار ببینیم چه میکنی؟!
در ضمن اینا همش جکه هیچ قصد غرضی هم نیست هم راجع به دخدرا گفتم هم پسرا
قديما دخترا تو عكساشون ميگفتن سيييييب
.
الان هرچي دقت ميكنم انگار ميگن گووووززز
والااااا
نميدونم مال پروتز زياده؟؟؟؟؟
نميدونم ژستشون جديده؟؟؟؟؟
نميدونم واقعأ گيج شدم
دخترک با ناراحتی پرسید :
آیا مرا فراموش می کنی ؟؟؟
پسرک با بغض پاسخ داد :
.
.
.
ﯾﺎﺩﺵ ﺑﺨﯿﺮ ﻗﺪﯾﻤﺎ ﺗﻮ ﺗﻮﺍﻟﺘﺎ ﺁﻓﺘﺎﺑﻪ ﻣﺴﯽ ﺑﻮﺩ !
ﭘُـﺮﺵ ﻛﻪ ﻣﯿﻜﺮﺩﻱ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﯽ ﺑﻠﻨﺪﺵ ﻛﻨﯽ
ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﯿﺮﯾﺪﻱ :|(sm2)
امروز رفتم تو کافی شاپ دیدم همه با دوست دختراشون نشستن . منم که تنها بودم . راستشو بخوای حسودیم شد .
.
.
.
.
.
.
.
.
عاغا من دیگه پُست خنده دار نمیـــزارم (sm74)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دختره بهم Pm داده: انقــد به پست های تو خندیدم پاره شدم ??(sm70)
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
حالا گیـــر داده تو باعثش بودی (sm70)
باید بیایی منو بگیری!!!!!(sm70)
یه دوست دخترم نداریم هی با ما از این کارا بکنه،
هی ما مست بشیم. هی اون مست بشه .(sm149)
خیلی باحال بود(sm120)نقل قول:
مورد داریم تو این انجمن میاد همه پستای این تاپیکو میخونه بعد یه تاپیک دیگه میاد میگه جوکایی که میذاری چرته چرت تویی دیوص(sm59) فقط میخوام ببینم جواب اینو میدی یا نه ببینم حالا من چرت میذارم یا تو میای که چرت بخونی(sm70)
تو با قدرت هرچه تمام تر ادامه بده من پشتتم(sm120)نقل قول:
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد من نیستی که جوابتو بدمنقل قول:
خودتو خالی کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)نقل قول:
من جوابتو نمیدم تتلو جوابتو داده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا قوی ، قدرتمند ، خفن خشن خوش ادا هنرمند ، هه
تو خوشتیپ تو مرتب ، اصن ، یه روانیِ خُلَم من
تو همه فامیلات تو هلندن و خاطرخواها همه قدبلندن
به ما نمیخوری کلاً نه رفیقا پولدار اما کلنگن ، هه
راهِ من و تو همیشه بستَس چایی سبزات هم هه مِثِه جیشِ بچَّس
در پی طنز ویژگیهای بارز امام
«تلاش برای ***** وایبر در ایران به بهانه طرح لطیفه برای آیتاله خمینی»
۱۳۹۳ شهریور ۰۹
عکس خودتهنقل قول:
نه باو (sm59) اون یکی عکسه برا منه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره حمایت خودمو اعلام کنم... منم پشتتم دانیال (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوا نکنید (sm142)
سپیده خانم... یواشکی بخون دوس داشتی تو دلت بخند ما خوشحال میشیم اما سپاس نزن که کسی متوجه حضورت نشه بعدم آسته از بغل تشریف ببر (sm25)(sm10)نقل قول:
کصافطا(sm120)گشاد شدم رفت اینقد همه پشتمن(sm86)
باو خودشو داره لوس میکنه پو|رن نمیذارم که چار تا دونه جکه دیگه شلوغش میکنه(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا چیزایی که بو می گیرن و عرق می کنن رو قرمز انتخاب می کنم بخاطر پرسپولیس عزیز(sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
به هر حال باس احترام ـشو نگه داشت... (sm10)نقل قول: