ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻢ:
ﺍﺻﻞ ﺑﺪﻩ؟
ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﻣﯿﮕﻪ:
ﻣﻬﺴﺎ ٨٠ﺗﻬﺮﺍﻥ
ﮔﻔﺘﻢ:
٨٠ ﺳﺎﻟﺘﻪ؟؟؟؟؟؟
ﮔﻔﺖ:
ﻧﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﺳﺎﯾﺰ ﺳﯿﻨﻪ ﻫﺎﻣﻪ
ﺧﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻠﯽ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎ ﮐﻤﺎﻻﺗﯽ ﺑﻮﺩ
ﺧﻌﻠﯽ ﺷﯿﮏ ﺭﻓﺖ ﺳﺮ ﺍﺻﻞ ﻣطلب
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻢ:
ﺍﺻﻞ ﺑﺪﻩ؟
ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﻣﯿﮕﻪ:
ﻣﻬﺴﺎ ٨٠ﺗﻬﺮﺍﻥ
ﮔﻔﺘﻢ:
٨٠ ﺳﺎﻟﺘﻪ؟؟؟؟؟؟
ﮔﻔﺖ:
ﻧﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﺳﺎﯾﺰ ﺳﯿﻨﻪ ﻫﺎﻣﻪ
ﺧﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻌﻠﯽ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﺎ ﮐﻤﺎﻻﺗﯽ ﺑﻮﺩ
ﺧﻌﻠﯽ ﺷﯿﮏ ﺭﻓﺖ ﺳﺮ ﺍﺻﻞ ﻣطلب
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﭘﺴﺮﯼ ﮎ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯿﺒﯿﻨﻪ ﻋﺸﻘﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ..
ﺑﻐﻀﺸﻮ ﻗﻮﺭﺕ ﻣﯿﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ .. ﺧﻮﺏ ﺷﺪ ﮐـــــﺮﺩﻣﺶ ﻫﺎ
پست گذاشتم گرگمو پـــــــــــــــرده میدرم
.
.
.
.
.
.
.
.
دختره سریع کامنت گذاشت
از کــــــــــــــــــــــــ ــــــون میدم نمیزارم!!
اصلا میخوام بگم این دخترااااا
زیر *** بمونن زیر حرف نمیمون
با زبون آدمو میکنن دیـــــــــــــــوـــــــ ــــــــثاااااا
تهرونی تو حموم عمومی هی به کناریش میگفت: اینوبده، اونوبده...
یارومیگه: تهرانی هستی؟
میگه: آره، از لهجه شیرینم فهمیدی؟
میگه: نه، از کـــــــــــــــون گشادت!!!
(از طرف لرها، ترکها، عربها، مازندرانیها ورشتیها، اصفهانی ها، قزوینی ها و شیرازی ها و دیگر شهرها
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻥ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﻟﺒﺸﻮ
ﺁﻭﺭﺩ ﺟﻠﻮ ﻟﺒﺎﺷﻮ ﺑﻮﺱ ﮐﻨﻪ ﭘﺴﺮﻩ ﭘﯿﺸﻮﻧﯿﺸﻮ ﺑﻮﺱ
ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﺶ ﮔﻔﺖ :
ﺍﯾﻦ ﻟﺒﺎ ﻣﺎﻝ ﻣﻦ ﻧﯿﺴﺖ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻌﺪ ﺩﺳﺘﺸﻮ ﺯﺩ ﺭﻭ ﮐـــــــــــــــﻮﻧﺸﻮ ﮔﻔﺖ
ﺍﯾﻦ ﻣﺎﻝ ﻣﻨــــــــــــﻪ
ﻭ ﺑﻪ 16 ﺭﻭﺵ ﻣﻤﮑﻦ ﻭ 7 ﺭﻭﺵ ﻏﯿﺮ ﻣﻤﮑﻦ ﮐﺮﺩﺵ
یه نفر تو محله مون مُرده، واسش حجله زدن رو اعلامیه نوشتن جوان ناکام
فِلانی !
بعد یکی با خودکار زیر عکسش نوشته : این دیـــــــــــــــوث ناکام نبود ... من ازش باردارم!
ینی آدم با گریه میره دم حجله
از خنده پاره میشه برمیگرده !!!
مشترک گرامی به علت بدهی بگیريمت میکنيمت...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(مخابرات قزوین)
ﺟﻠﻮﯼ ﺑﺴﺘﻨﯽﻓﺮﻭﺷﯽ، ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺁﺏ ﻫﻮﯾﺞ ﭘﺮﯾﺪ ﺗﻮ ﮔﻠﻮﺵ...
ﺑﺶ ﮔﻔﺘﻢ: ﺑﺰﻧﻢ ﭘﺸﺘﺘﻮﻥ ﺧﺎﻧﻮﻡ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮔﻔﺖ: ﭘﺸـــــــــــــــﺖ ﺩﺭﺩ ﺩﺍﺭﻩ، از جلو بزن ! |:
ﮐﺴــــــــــــــــــــــ ـــــــﺨﻞ ﺩﺍﺭﻩ ﺧﻔﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻫﺎ! ﺑﺎﺯﻡ ﺩﺳﺖ
از دادن برنمیداره! :
باز هم حماسه ملی
در جديدترين خبرها
.
.
.
.
.
.
.
.
یک کشاورز غیور ایرانی با پیوند پسته به زیتون موفق به برداشت پستون شد!! الان داره رو سايزش كار ميكنه
وطنم ،،،، پاره شد تنم
ﺩﺭﺧﺘﯽ ﺑﺎ ﻣﯿﻮﻩﺍﯼ ﺷﺒﯿﻪ ﺩﺧﺘﺮ!
ﻧﺎﺭﯾﭙﻮﻝ ( nareepol ) ﻧﺎﻡ ﺩﺭﺧﺘﯽ ﻋﺠﯿﺐ ﺩﺭ ﺗﺎﯾﻠﻨﺪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﻮﻩﯼ ﺁﻥ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ
ﺩﺧﺘﺮ ﺍﺳﺖ .
ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﮔﺮﻭﻩ ﺩﺍﻧﺶ ﺭﺍﻩ ﻧﺠﺎﺕ، ﺩﺭ ﺯﺑﺎﻥ ﺗﺎﯾﻠﻨﺪﯼ ﻧﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﺩﺧﺘﺮ ﯾﺎ ﺯﻥ ﻭ
ﮐﻠﻤﻪ ﭘﻮﻝ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﮔﯿﺎﻩ ﯾﺎ ﺩﺭﺧﺖ ﺍﺳﺖ .
ﺩﺭﺧﺖ ﻧﺎﺭﯾﭙﻮﻝ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺛﻤﺮﻩﺍﺵ ﮐﺎﻣﻼً ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﻡ ﺯﻧﺎﻥ ﺷﺒﯿﻪ ﺍﺳﺖ، ﻣﻮﺭﺩ
ﺗﻮﺟﻪ ﺍﮐﺜﺮ ﮔﺮﺩﺵﮔﺮﺍﻥ ﺗﺎﯾﻠﻨﺪﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ « ﺩﺭﺧﺖ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ »
ﺷﻬﺮﺕ ﯾﺎﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻫﺎﻟﯽ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﻮﻩ ﺭﺍ ﻋﺠﯿﺐ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﻨﺪ ﻭ
ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺷﮑﻞ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﻮﻩ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺍﻓﺴﺎﻧﻪ ﺑﺮﻣﯽﮔﺮﺩﺩ.
ﺁﻥﻫﺎ ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺑﯽﮔﻨﺎﻩ ﺩﺭ ﻧﻘﻄﻪﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﺭﺷﺪ ﮐﺮﺩﻩ، ﻣﻈﻠﻮﻣﺎﻧﻪ
ﺑﻪ ﻗﺘﻞ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺍﻣﺎ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﺑﯽﮔﻨﺎﻫﯽ ﺩﺧﺘﺮ ﺛﺎﺑﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻫﺎﻟﯽ ﺭﻭﺳﺘﺎ ﻋﻘﯿﺪﻩ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﻮﻩﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻟﯿﻞ ﺷﺒﯿﻪ ﯾﮏ ﺯﻥ ﺍﺳﺖ
ﮐﻪ ﺑﻪ ﺑﯽﮔﻨﺎﻫﯽ ﺍﻭ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﻣﯽﺩﻫﺪ.
ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﺩﺭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯼ ﭘﯿﭽﺎﺑﻮﻥ (petchaboon ) ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ . ﺑﺎﻧﮑﻮﮎ، ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ
ﺩﺍﺭﺩ.
ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺗﺎﯾﻠﻨﺪ ﺻﺪﻭﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﻭﺍﯾﻦ ﻣﯿﻮﻩﺍﺵ ﺑﻪ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﺗﺎﯾﻠﻨﺪ ﻣﻤﻨﻮﻉ
ﺍﺳﺖ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول کردنم به این بستگی داره که چقدر خواهش کنی (sm2)
دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول کن خودتم مقصر بودی ، میتونستی گاردتو بیاری پایین (sm132)(sm70)
نوید چرا سرت نوک تیز هستش ؟ (sm2)
(sm142)
شنیدم شیخ شوخ و مرد رندی
به حمام آمدند از کوچه با هم
دو مرد شوخ اگر با هم نشینند
شود رد و بدل شوخی مسلم
چو شیخ از تن قبا آورد بیرون
هیولای مهیبی شد مجسم
یکی بند دراز پیچ در پیچ
به تنبان بسته بود آن شیخ محکم
چه بندی همچو کار بستهی شیخ
همه پیچ و همه تاب و همه خم
رفیق بذله گو از شیخ پرسید
ولی پیچیده و مرموز و مبهم
چه چیز است این که بستی زیر نافت؟
که میجنبی و میجنبد دمادم
جواب شوخی مرد کلاهی
چنین فرمود آن مرد معمم
بیا نزدیکتر چیز بدی نیست
کراوات حقیر است این مکن رم
تو آنرا بسته ای بر لوزتینت
من این را بسته ام بر بیضتینم
«ریاضی» جمع این ضدین کرده
چرا که هر دو را بسته است با هم
(sm59)
(sm50)
و همچنان الک بدستان در جست و جوی سنگریزه های کاربران هستند ... (sm50)
دیوثا از 1 تا 999 رو یهویی شیلتر کردن.(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در نوع خودش بی سابقه بوده اینطور شیلترینگ.(sm120)
باید برن از بچه های تهران موزیک یاد بگیرن ؛ واقعا سایتی بود که هفته ای حداقل دو بار شیلتر میشد ، اما نمیدونم چه کاری کردن که یهو درست کردم مای تهران موزیک الان دو ماهی هست که اصلا شیلتر نمیشن ؛ برن ببینن اونا چه کاری کردن که دست از شیلتر کشیدنشون کشیدن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا ندیده بودم هیچ سایتی مثل تهران موزیک شیلتر بشه ، اما بالاخره جلوشو گرفتن ...
تو ساماندهی ثبت کردن سایتشون رو که شیلتر نمیشن؟ الان تو سایتشون همه چی میزارن مث آلبوم داخلی و خارجی و موزیک ویدیوی داخلی و خارجی و مجاز و غیر مجاز ولی شیلتر نمیشن؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن اگه میتونی به نوید و مجتبی آدرس جدید رو از وایبر بده. چون فک نکنم به ایمیلاشون سر بزنن.
آتریسا رو یادم رفت، بیزحمت به اونم بده آدرس سایتو.(sm10)
من نمیدونم چیکار کردن ، خیالت راحت اونا خیلی بیشتر از اینجا مطلب میزارن مجاز و غیرمجاز اینم آدرسش برو یه نگاه بنداز .... به درخواست پوریا جونم لینک سایت رو حذف کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امکان نداشت تو یه هفته دو بار شیلتر نشن اصن شیلتر شدن سایت اونجا یه چیز عادی بود (sm70)
باشه بهشون خبر میدم ؛ آتی که فعلا پیداش نیست اومد اون رو هم خبر میکنم (sm10)
سلام به همگی
سایت تهران موزیک سایتشو توی ساماندهی ثبت کرد الانم دیگه همه آلبوما و آهنگارو نمیتونه بذاره یه نمونش فک کنم آلبوم ابی رو نذاشته هنوز البته روی همه خارجیا حساسیت نیست یه سریا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر تو
بفرما اینم لینک آلبوم ابی از تهران موزیک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف در نیارین ، همه آهنگا رو میزاره چه لس آنجلسی چه زیرزمینی چه مجاز ، البته هر کی پول بده آلبوم رو از رو سایت حذف میکنن که بحثش جداست ...
(sm165)
من یادمه باران هم روزی 3 تا 4 بار شیلترینگ میشد... یه عمو شیلتر چی نشسته بود تا دامین ثبت میشد میامد دست به کار میشد.نقل قول:
تا جایی که مرتضی رفت 1.5 میلیون داد پول یه مرورگر که سایتش راحت بالا بیاد
اون هم تا چند وقت پیش کار میکرد ولی از وقتی باران ترکید اونم ترکید
سلام میلاد خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تبعیدت بگو برامون چطور بود؟
لحظات زیبایی بودنقل قول:
صابر یه سگ گرفتن اسمش ( بِکی ) با اون سرگرمم
گذشته ها که گذشته ، کاری که قبلا انجام شده تا جلوش گرفته بشه انجام شده الان دیگه اون کار جوابگو نیست ، پس باید کاری جدید کرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنی صابر؟ چون به نظر منم مث همین دوستی که گفت، الان رفتم دیدم سایتو مث اینکه همه رو نمیزارن، یه سری حساسیت ها هست. مثلا همین الان آهنگ جدید خواننده زن مث لیلا فروهر نیست. غیر ممکنه تو ساماندهی ثبت شن و شیلتر نشن ولی همه چی رو بزارن. نمونه ی این سایت ها زیاده که برا اینکه شیلتر نشن، میرن تو ساماندهی ثبت میکنن. اون موقع که ثبت میشن همه چی خوب و مرتبه. ولی کم کم محدودیت ها رو بیشتر میکنن تا بالاخره برسه به همون چیزی که میخوان. بعد یه مدت کاملا اهلیشون میکنن.نقل قول:
دستت درد نکنه، به خاطر خودت گفتم.(sm10)
در مورد وایبر هم دستت درد نکنه.(sm10)
همه چیز در کسری از ثانیه رخ داد وگرنه راههای زیادی بود تا از حادثه جلوگیری بشه (sm74)(sm2)نقل قول:
یه غده تو سرم دارم... نمیدوستی؟ (sm74)
دیدی؟ (sm50)نقل قول:
شعبدهبازی تو لباسِ سفید، دلقکی با کلاهِ شیپوری،
یه رابینهودِ سر به راه شده، یا گوریلِ بنفشِ انگوری... (sm50)
ای جان ، نر هستش یا ماده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولست ؟
چند وقتشه اصن؟
خوشله؟
دقیقانقل قول:
اره... من با چیزشکن اومدم هدایت شدم به این ادرس (sm50)نقل قول:
نگو از این حرفا.(sm25)نقل قول:
جای مینا خانم خالی. الان با یه چماق تو کلت میزد که غده از یادت بره.(sm70)
ولش حاجی سخت نگیرین ؛ حالا ما تا صبح باس بشینیم بحث کنیم فلان هست فلان نیست (sm70)نقل قول:
تا بوده اون سایت بوده ، خودشو به همین راحتیا محدود نمیکنه ...
ما را از بن شدن بیمی نیست به زندگیمون میرسیم ، بهتر (sm50)
فدااا (sm10)
تبلیغ گلنار تلویزیون(sm74)(sm172)