ویندوز تو عوض کردی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندوز تو عوض کردی ؟
آره عوض کردم. دو بار چیپ گرافیک عوض کردم درایوارو فرمت کردم بازم این میاد. از ویندوز نیست یبار ویندوز ایتم امتحان کردم حل نشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه درایو دیگه ویندوز نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم امتحان میکنم بلکه حل شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm10)
اگه میتونی ویندوز شرکتی بگیر نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اسکنری که داری پورت اتصال USB 2.0 هستش؟
اصلا پورت اتصال USB 2.0 یعنی چی؟
میخوام سفارش بدم مشخصات زده پورت اتصال USB 2.0
یعنی کابل برقش با خود رابط اسکنر به سیستم یکی مثل برای تو؟
یا نه کابل برق جداست؟
مرسی که یادم کردی .قربانت خوبی ؟
چه خبر .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به گل گلستان اومد شکر رفیق من خوبم کجایی تو پسر؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاره ی سهیل شدی(sm127)(sm10)
دیوث اینقدر چرت و پرت گفتی تا امیر در تاپیکو تخته کرد اومدم ببینم چی گفتی که ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم خایه داری بیا بریم پستو تا دسته بیلو بدم دستت(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیلچه هم نداری چه برسه دسته بیل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشو بیا (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدرس بده(sm2)نقل قول:
(sm50)
(sm50)
دقیقا زمانی که ویندوز میاد بالا اینطوری میشه. این لپتاپ چنبار فرستاده شده تهران بازش کردن مشکلات سخت افزاریش حل شده. حدس من اینه که کارت گرافیک مشکل داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasane [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق خان این آواتارات کیه ؟
بینیویس:نقل قول:
گزوین-خیابان کوندوستان-کوچه خایه داران-پلاک 85-گاراژ مارمولک سخنگو.بگو خطرو میخوام از همون دم در برات وازلین میارن(sm2)(sm2)
مادر اژدها (sm120)
Emily Clarkنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چیه گذاشتی مهدی (sm70)
یه اشپز شکشی گذاشته بودم اشترم کله شیری عوض کرده اینو گذاشته(sm2)نقل قول:
تو این عکس شبیه یک چورن استار شدهنقل قول:
چه کنیم با این اوضاع نا به سامان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (sm98)
من فک کردم خودت گذاشتی (sm2)نقل قول:
حضرت عباسی بریدم از خیلی چیزها داره 34 سالمون میشه دیگه قید ازدواج، زن و بچه را زدم دیگه قید پیشرفت و کار را زدم دیگه قید جمع کردن سرمایه و این جور برنامه ها زدم چون واقعا هیچ هنری و خلاقیتی ندارم داشته باشم هم دیگه دیره عین سگ پشیمونم بهترین دوران جوونیم حروم دود شد مقصر را هیچکس نمیدونم اِلا خودم فقط خودم را مقصر میدونم امروز به حال خودم خیلی غصه خوردم (sm50)
غم هام امشب زیاد شدن گفتم یه درد دلی با رفقا بکنم (sm81)
نه آپدیت نکردم. انقد اوضاش بده که میترسم باز کنم یجا دیگش خراب بشه. یه اشتباهی کردم دادم دست آدم نابلد زد داغونش کرد. به هر حال ممنون بابت راهنماییت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasane [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) روزای تکراری . بدون هیچ امیدی به آینده ...
نسل سوخته واقعی
بزرگترین معدن سنگ و آهن خاورمیانه توی شهر ماست ولی از این معدن سهم ما شده دودای ناشی از معادن و مریضیاش
(sm50)
(sm27)
نمی خورید زمانی غم وفاداران
ز بی وفایی دور زمانه یاد آرید ... (sm81)
باشه بخواب واجبی هم یادت نره(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینه(sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آره . . . مالِ منم usb 2 هستش . . .
یعنی پورتِ اتّصالش usb 2 هستش و نه 3 usb . . .
نمی دونم اصلاً usb 3 هم برایِ اسکنر داریم یا نه . . .
ولی بعید می دونم وجود داشته باشه . . .
این که کابلِ برق جدا داره یا نه رو خب باید از فروشنده به پرسی . . .
(sm50)
نقل قول:
سیر جان . . . سیر جانی . . . (sm81)
نقل قول:
300 سی سی عرق ، با یه خشاب قرصِ فشار خون برایِ خود کشی . . . (sm50)