فكر كردم گفتي اخباراشو دنبال ميكني:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فكر كردم گفتي اخباراشو دنبال ميكني:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وات؟نقل قول:
(sm70) حالا بگو با کی بازی داره ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29) nothingنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدافع استقلال بعد از اینکه به سمت سوشا رفت، ضربه ای به صورت او زد و درگیری ها بعد از آن شکل گرفت.
سوشا که به دنبال جبران این اتفاق بود با دخالت دیگر بازیکنان موفق نشد حرکت عمران زاده را جبران کند.
وحشیا(sm3)
لازمه بگیم ؟ (sm2)
(sm2)
سلام امیر من چندسال پیش قبل اینکه برم خدمت یوزر ساخته بودم اینجا با این ایمیل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتها خدمتم تموم شد اومدم دیدم اصلا نیست هر چی کردم وارد نشد ببین میتونی اینو پیدا کنی اتفاقا اسم یوزرو چند رقم شماره زده بودم ولی اونم یادم نیست
پس چرا بعضی ها که تاریخ عضویت 2011 دارن اونا چطور حذف نشده ؟؟؟؟ (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با الهلال تو عربستاننقل قول: