دریای شهرمون (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دریای شهرمون (sm50)
برید اینو بگیرید گوش بدید خوبه براتون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقشی بر آب میزنم از گریه حالیا
تا کی شود قرین حقیقت مجاز من ... (sm27)
عاشقتم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برده بودنت تجربه کسب کنی حول نشی سر مراسم خودت (sm120) آخه کدوم مراسم خواستگاری شام میدن ؟ (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوماد شاید کلاس بزاره ولی عروس به ضرس قاطع خوشحال بوده (sm120) یاد خواستگاری خودم افتادم (sm2)(sm2)
صبح شنبس و سری میزنیم به کوچه باغ خاطراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادمه زمانی که هجدِه نوزدِه سال بیش نداشتم و در اوج جاهلیت به سر میبردم ، سی دی دستم رسید و اینو گوش دادم و بعد از چند بار نگاه کردن ، ناگهان در اقدامی انقلابی دستهایم رو به سبک علی دایی رو به آسمان افراشتم و نگاهی به سقف انداختم و فرمودم : خدایا ما نه تنها در زمینه موسیقی بلکی در تمامی زمینه ها پشمیم (sm2)(sm2)
اون پسره خوشتیپه پدرام میومد بالا نیکیتا رو میزد زمین خیلی خوب میشد حیف شد (sm50)(sm2)
با این اجراش مطمئن شدم حقش نبود دفه های پیش خیلی کم از خوندنش نشون دادن اصن نمیشد فهمید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط به خاطر شام رفتم (sm2) - تازه شیرینی هم میخواستیم زبون بگیریم تا صرفه جویی کنیم اول زندگی که نباید به تازه دوماد سخت گرف ولی خاله ام گفت خیلی ضایع ست و خودش رفت گل و شیرینی گرفت - تو مجلس من و دوماد نگاه همدیگه نمیکردیم ، چشامون به هم میخورد خود به خود خندمون میگرفت ، یکی دوبار هم جامون رو عوض کردیم که از زاویه دید هم دور باشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این افغانیه بیشتر شبیه ژاپنیاس چقدم قیافش نمکیه دوس دارم لپشو گاز بگیرم