(sm74) حیف شدی داداش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74) حیف شدی داداش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سندی گروهش ضعیفه اینو برش میداشت جای اون باد بیلدینگه چیه اون با اون هیکلش تی شرت چسبم میپوشه
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد با ایام جاهلیت خیلی حال میکنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط crossover [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پاوربانک سامسونگ شگفت انگیز خورده بگیریم؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایلی ایرانه اینو فقط باس زد زمین(sm54) صداش چه اهمیتی داره (sm35)
نمیبینی ظرفیتشو برات بسه 5 هزار ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نه کمه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شاید مفت باشه کوفت باشه ...
دیدی دلا که آخر پیری و زهد و علم
با من چه کرد دیده ی معشوفه باز من ... (sm50)
موقع خواستگاریم جو گیر شدم کت و شلوار پوشیدم و اومدم بیرون گفتم حاضرین بریم یهو داداشم گفت این چیه پوشیدی شبیه مموتی شدی برو همونو مسخرت رو بپوش (sm2) و مادرم ... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]