خوبه یا عوض کنم ؟ (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه یا عوض کنم ؟ (sm70)
(sm2) عوض بالله من شیطان رجیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا برو ببين اين مجلس آمريكا چيكار كردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر همين توافق هسته اي كلي فشار آوردن به دولت اوباما
يه سري كه تصويب كردن شكايت كنن ازش
يه سري تمام دارايي هاي دولتشون رو بلوكه كردن
و ...
دقيقا مثل ايران شده. الآن اوباما و روحاني بيشتر به فكر سازشن ولي تندورهاي هر دو كشور نميذارن
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کوفتی هست حداقل دراز نیست (sm70) مثلا من آدمه جنتلمنی هستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اینه نتونستن هیچ کاری انجام بدن چون توی اون کشور قانون وجود داره ولی اینجا راحت میتونن کله پا کنن چون قانونی وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه بجر مهستی سر کارو در آمد ...(sm50)
چی شد چی کردی زود برگشتی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باران برام کنده بقیه سایتها خوبن فقط باران ریده
- (sm25)
(sm2) مخابرات زود وصل کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]