در این مورد اختلافی وجود نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
در این مورد اختلافی وجود نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشمایکل (sm120)نقل قول:
کاش بلژیک یه گل بزنه 7 امتیاز بگیرم(sm25)
پیتر اشمایکل:از اینکه ایکر کاسیاس من رو الگوی خودش معرفی کرد احساس غرور میکنم(sm50)
من میگم مثلا بازی برزیل- مکزیک بازی خوبی بود میلاد میگه بازی هلند-اسپانیا بهترین بازی جام بوده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی یه طرفه که همه گلا رو سوتی بازیکنا وداور بوده چه زیبایی داره آخه؟(sm120)
منم 1 1 زدم (sm120)
خیلی خوب بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا گل دوست دارن (sm120)نقل قول:
فک کنم روسیه 11 تا *** پاروف داره(sm120)
ها تو این یه موردنقل قول:
میلاد رو چه استدلالی این حرفو زد(sm77)
ایا بازی سویئس فرانسه بازی بدی بود
ایا بازی یه طرفه بازی خوبیس
بازی ایران ارژانتین از بازی المان-پرتغال...هلند اسپانیا بهتره بود