(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم دهنتو سرویس کنم نشد ولی تو تاپیک چت روم خدمتت میرسم(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اتاق من یه آینه داره
تصویری توش پیداست که پشت گرد و غبار
تصویری که شبیه یه مرد
میخواد درد دل کنه ، سینه اش پر از درد ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] برابری میکنه با آواتارای سینجول (sm2)
سینجول (sm74) الان عوضش میکنم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون قبلی رو بزاری بهتره ...دلت خوشه آواتار گذاشتی هی دیده نمیشه انقد کوچیکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس گذاشتی ؟ نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Auslogics
(sm172)هر چی کد فعالسازی داشتم پوکید
برا چه نصب میکنی لازم نیست به دردم نمیخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا فضای اشغال شده رو همیشه با این ازاد میکنم خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو نصب کن ضرر ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا سراغ من بیا ... (sm27)
(sm59)خوب است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
امیر بیا تلگرام
(sm10)
یه ساعت پیش دستمال کشیدم همه جارو تمیز کردم الان دوباره خاک نشست روش (sm98)نقل قول:
بازم هوا گرم شد این خاک لعنتی کشور عراق بلند شد (sm9)
سرعت سایت به شدت ریده
اونجام خاک گرفته ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین آلبوم گوگوش (sm50)
(sm19) دختر مو فرفریه جلوی دوربین
(sm169)
(sm2)نقل قول:
دمت! (sm134)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دلم می خواست که تو رو حبس کنم تو صدام(sm81)
هیچکی به غیر از تو مهم نبود برام(sm81)
چشم که می بستی به بی پناهی من(sm81)
پناه می بردم به نا امید شدن(sm81)
دخیل می بستم(sm81)
رشیدپور مدیریو خورد (sm120)
نگاه کن من همون کوهم که روزی پر پرم کردی(sm81)
دل اتش زبونم کو چرا خاکسترم کردی(sm81)
نگاه کن این همون کوهه که اخر پر پرش کردی(sm81)
چرا خاکسترش کردی چرا خاکسترش کردی(sm81)
(sm2)
(sm50)
(sm74)
(sm50)
چنگیز(sm50)
والیبال خیلی مسخرست 4 ماه بازیای باشگاهیه، 8 ماه تیم ملی
بچه ها من با وای فای میرم اینستاگرام بعد چند دیقه میزنه couldnt refresh feed
با ***** شکن میرم مشکلی نداره. کسی نمیدونه چه مرگشه؟
بعضی وقتا اینستا قاط میزنه باید با ف.یلتر شکن برینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]