اینا با خودشونم طرح دوستی نمیریزن (sm2)
ببین چریان چی بوده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینا با خودشونم طرح دوستی نمیریزن (sm2)
ببین چریان چی بوده (sm2)
یس سگ سیبیل هیکل یه پا بادیگاردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبرم دنبال همینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شما به ما رسیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm2)
باو اینا یه گروهن خفاشان شب
سردستشون اکبر
میان دنیای مجازی طعمه جور میکنن میبرن ترتیب میدن
من از لیست دوستام حذفشون کرد م(sm2)
اکبر وسینا کاری کردن من دیگه باران هم میام حواسمو جمع کنم (sm2)
منم پخمو بستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)باو به اون روحیه لطیفش نیگا نکن یه ادمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه رو عکس فیس اکبر تخمین میزنی باید بگم که برا 7 سال پیشه ترم 1 دانشگاه (sm2)نقل قول:
خواستی یه رفیق دیگم پیدا کن کار از محکم کاری عیب نمیکنه (sm2)