ای دلم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای دلم (sm2)
(sm2)
هنوز هیچ کس علت شادی دسته جمعی و چند هزارنفری هواداران تبریزی را نمی داند.(sm2)
شادی بازیکنان تراکتورسازی و هواداران این تیم به این دلیل بود که به آنها اعلام شده بود بازی سپاهان و سایپا با نتیجه تساوی به پایان رسیده و با این نتیجه تراکتورسازی قهرمان شده است. به نظر میرسد این موضوع به این دلیل به تراکتورسازان اعلام شده بود که امنیت ورزشگاه حفظ شود و تماشاگران اقدام به شکستن صندلیها نکنند.
عجب جایی تبریز (sm30)
جدا منم همینطور فکر کردم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاهان نیمه اول دو تا زد مطمئنن همشون میدونستن سپاهان برده بازی رونقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چریو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه اول سپاهان دو تا زده بود فک کنمنقل قول:
اصلا دربند خوب نیست اونم روز تعطیل اونم زورکی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]