حتی موز هم نذاشته بودن تو ظرف میوه هاشون ، واقعا سنت های ما زیر سوال رفته
نمایش نسخه قابل چاپ
حتی موز هم نذاشته بودن تو ظرف میوه هاشون ، واقعا سنت های ما زیر سوال رفته
کالکشن Emmanuelle هر کی سراغ داره لطف کنه
بزن کنار داداچز ، اسی فوق حرفه ای وارد میشود (sm120)
فقط پسورد جدید دخترونس باید از خانم اجازه بگیرم (sm2)
شام كه ندادن موزم نداشتن؟ بابا بايد ريد تو اين زندگي كه اينجوري بخواد شروع شه(sm2)
آها از این نظر (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رفتیم با پسرخاله ام ساعت 11 شب فلافل خوردیم ، میفهمی فلافل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقلا بخاطره هزينه گل و شيريني با دختره تنهايي ميرفتن تو يه اتاق واسه صحبت اينم يه ذره سيخش ميزد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دارم اسپم ول میدم یه احساس خاصی دارم ، انگار مثه یبوستی ها نشستم دارم زور میزنم (sm25) (sm2)اهوووووووووووووووووووم ممممممممممم یه همچین حسی (sm2)
رفتن ولی 10 دقیقه هم نشد برگشتن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]