اونایی هم که به بنده و اصلیتم توهین کردن بودن جوابشون تو خصوصی دادم من همیشه و همیشه به ترک بودنم افتخار می کنم و این رو با افتخار همه جا میگم
نمایش نسخه قابل چاپ
اونایی هم که به بنده و اصلیتم توهین کردن بودن جوابشون تو خصوصی دادم من همیشه و همیشه به ترک بودنم افتخار می کنم و این رو با افتخار همه جا میگم
نمیرفتم میخاستن زر زر کنن حوصله نداشتم و گرنه من داغدارم هنوز مشکیم تنمه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من دوست داشتم نفت قهرمان بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم بی بضاعتی بود
اگه قهرمان میشد خیلی چیزا عوض میشد
(sm77)(sm2) خدایا توبه
جشن نایب قهرمانی (sm2)اینا کی بودن دیگه (sm30)باور کردنی نبود
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیفام خصوصی که به من دادی رو همین جا بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون 4 تا یادت رفته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نمیره چیکار کنم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز تو شوکم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: