عکست منو کشته (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
عکست منو کشته (sm2)
میخواین یه اهنگ خفن با سلیقه دی جی دی سول گوش بدید یا نه؟(sm128)
خودم موقع کل کل و ریس تو بزرگراه اول اینو پلی میکنم
اگه میخواین که اپ کنم
کـــونیا.من به هرحال اپ کردم(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm234)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذارش ..
جقی گذاشتم کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول من دو تا نرم افزار دارم که شکلِ آیکونشون پریده !
هم Shortcut بی شکل شده هم اصلِ فایلِ نرم افزار .
به جز عوض کردنِ ویندوز راهی هست که شکلِ آیکونشون بر گرده !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ویندوز عوض کردنم درست نمیشه باید مادربردتو عوض کنی ترمینالاش پر شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm54)