تو ایران بیشتر با فوتبال 99 معروف شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو ایران بیشتر با فوتبال 99 معروف شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بوفون لذت بیشتری میبره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی من بعد از بازی انگلیس -ایتالیا گفتم چی گفتم ؟(sm120)
من گفتم بعد از بازی هلند -اسپانیا این دومین بازی قشنگ جام بوده (sm120)
2 گل اون بازی تو تاریخ ثبت میشه (sm120)
این گزارشگره ول نمیکنه همش میگه *** (sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوفون فقط دروازه بان خوبیه (sm10)نه مربی خوبیه (sm10)نه مفسر خوبی(sm10) (sm120)نقل قول:
بازی فرانسه-سوئیس هم بیشتر تیم زیبا رو نشون داد تا بازی زیبا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گو خورده باشم گفته باشم بازی اسپانیا -هلند بهر از بازی برزیل -مکزیک باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری من باید طرفدار بارسا 2009 باشم ولی میگم بازی هلند اسپانیا بازی قشنگی بود (sm120)
فرانسه دقیقا مثه رئال جلوی بایرن بازی کرد(sm120)نقل قول:
زدن 5 گل به تیم هیتسفلد کار هر کسی نیست(sm120)
اخلاقشم خوبه (sm120)نقل قول:
به فقرا کمک میکنه(sm30)
چند وقت پیش هم به همسرش خیانت کردد(sm2)