محمدحسین از امیر پرسیدم، ببینم جواب میده یا نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت خبر میدم.
(sm128)
نمایش نسخه قابل چاپ
محمدحسین از امیر پرسیدم، ببینم جواب میده یا نه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت خبر میدم.
(sm128)
محمد حسین اینو از امیر سوال کن من با این برنامه کار نکردم بگو امیر کدوم ویو رو انتخاب کنمنقل قول:
کمکت میکنه
دمت گرم سر نمیارم علی جان این چجوریه نرم افزار اولین بارمه دارم تجربه میکنم (sm127)(sm25)
محمدحسین همون برنامه ای که گفتم رو نصب کن، هم راحته و هم امیر میگه خوبه.نقل قول:
برنامه spek رو داری محمد حسیننقل قول:
ای بابا همه این نرم افزار پیشنهاد دادن گفتن اینو که دارم عالیه اینو دانلود کن چجوریه روش کارش (sm178)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان لینکش رو برات میفرستم.
امیر هم از همین استفاده میکنه فکر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه چی هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]