حسن ببعی لوم داد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حسن ببعی لوم داد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم درگیرشم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مسلطت اعصاب باش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی با احساسات پاک یه چاوشیست عاخه؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در گیر رویای توام (sm81)نقل قول:
سلایق مشترکمون تو حلق ممر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی فوش بود داد بهم (sm2)نقل قول:
از حسن پرسیده اونم همه چیو بهش گفته (sm2)
به محسن گفتم این کاور اصلیه (با تعجب).. گفت نه آغا جان عجله داریا!
باز چی شده ؟(sm59)نقل قول:
همین الان محسن از همتون تشکر کرد(sm132)
من دیگه حرفی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه بی تو خم نیاوردم به ابروهام
از بی کسی داشتم می افتنادم رو زانوهام
از بخت کوتاهم خبر داشتم , نمی گفتم
حتی نمیگفتم چرا از پا نمی افتم
شب می شد و من گریه می کردم , سحر می شد
با گریه احساسم به تو نزدیک تر می شد
وقتی که شب می شد , آره , وقتی که شب می شد
حال منو هر کس که می دید جون به لب می شد
" من عاشقم ینی دق دادنم ساده است
یعنی بزن له کن قلب من آماده است
من عاشقم یعنی از خنده دلسردم
با گریه مانوسم با درد همدردم "
بی رحم عاشق کش ! تو کارت خیلی استادی
دورو برت خالی که شد یاد من افتادی !?؟!
با اینکه از چشمای من حرفامو می خوندی
با هر کی خواستی رفتی و هر جا که شد موندی
رفتی که زود برگردی خیلی دیر برگشتی
مجنونت از دست رفت لیلی ! دیر برگشتی
غیر از یه بازنده بگو دوریم چی ساخت از تو
من یا تو !?؟! عشق من ! تو این بازی کی باخت از تو
" من عاشقم ینی دق دادنم ساده است
یعنی بزن له کن قلب من آماده است
من عاشقم یعنی از خنده دلسردم
با گریه مانوسم با درد همدردم "
" ... "
ای دهنتون سرویس (sm30)نقل قول:
اینو یکی خونده ها(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقصر خود بهاد که گفت همینه تقریبانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی مدیریت بهادر در حد صفره!
استاد عباس معصومینقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش یه حالش !!!! (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین صفا ببین چی گفته ..
صحنه را دیدم(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی روش تا 2018 قرارداد بست ..
درخشان تا پایان فصل قرارداد بست ..
دست مایلی از نیمکت خالی ماند!
حاشیه زیاد داره ، دیگه بهش تیم نمیدن ، اما برای جنجال و شلوغ بازی خوبه ، ملت سرگرم میشننقل قول:
مایلی دیشب گفته تیم امید 4-1 باخته شما یه ثانیه هم نشون ندادین!...حالا همه از این حرف اسکی رفتن میگن فلان و بهمان!(sm30)
غافل از اینکه در ابتدای برنامه این حماسه آفرینی نشان داده شد و با کفاشیان هم دراین باره صحبت کردن.(sm2)
نشون دادن ولی اصلا روش مانور ندادن (sm70)نقل قول:
منم از درگیری بین اینو دایی لذت میبرم ولی فردوسی پور خط قرمزمه!(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یکی تو این فوتبال سالم باشه یا به عبارتی سالم تر از بقیه باشه اونم همین فردوسی پوره.
مایلی چرت و پرت میگه همیشه اما کیروشی پور رُ راست میگه (sm120)نقل قول:
همه قاره تازه دارن لیگ قهرمانان رو شروع میکنن اسیا تازه امشب داره بازی مرحله نیمه نهایی رو انجام میده (sm120)
چرا؟(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه قضیه تجاوز رو فهمیده بود که کولاک میکردنقل قول:
کادر فنی تیم امید ، دختر مردم رو میبرن تو استادیوم ترتیبشو میدن آقای کیروشی پور(sm2) با بغض(sm2)
عادل ایرادش تو این چند ساله این بوده که همیشه نظرشو به مردم تلقین کردهنقل قول:
دیگه چه مانوری؟حالا که فعلا تیم تو مسابقاته.تا بوده همین بوده.اون روزایی هم که برده فقط بازی رو نشون دادن.چیکار میکرد مثلا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرشو تلقین نکرده بلکه همیشه نظرش با اکثریت غالب یکی بودهنقل قول:
ما اخر نفهمیدیم این جام جهانی چه دستاوردی داشت واسمون ؟نه نتیجه گرفتیم نه بازی زیبا نه اینکه بازیکنامون رفتن اروپا
دو تا بازیکن هم که تو اروپا داشتیم پاشدن اومدن لیگ قطر (sm3)
بهترین توصیف فردوسی پور رو قلعه نوعی کرد وقتی گفت تو اجنبی پرستی (sm70)نقل قول:
ففردوسی پور از ابزاری که دستش همیشه استفاده کرده تا جایی که خودش وایساده رو حق نشون بده
همیشه خودش درست میگه و هیچ وقت نشده کسی ببینه بگه بله اینجا حق با دیگری!
هر وقت هر چی خودش خواسته روش مانور داده و یه جوری به کرسی نشوندتش
سر جریان کیروشم خیلی بی منطق دیگه اون از استدلالاش اونم از بقیه حرفاش که حتی به جایی رسیده میشنه رییس فدراسیون و ..هم متهم میکنه
کلا خوب بلده از اب گل الود ماهی بگیره و چطور مردم رُ با خودش همراه کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی کیروش خیلی پول گرفته
با این پول مورینیو هم میومد
البته با اجازه امین(sm120)
همین قضیه کیروش ...اگه قبل جام جهانی نظر سنجی میزاشتن به نظرتون کیروش بمونه 90 درصد میگفتن نه ولی انقدر تو جام جهانی الکی تعریف کرد که ملت از کیروش بت ساختننقل قول:
ما 1 امتیاز رو زمان برانکو هم گرفتیم با این تفاوت که لااقل یکی دو تا بازیکنمون رفتن اروپا مثل اندو
ینی صفاریان نیست توو آلبوم :( ؟؟
نه،از آلبوم بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردوسی پور(sm3)
کیروش(sm3)