کاش می شد بفهمی کاش میدونسدی چه قدر عاشقتم ولی انگار هر چیزرو ارزو کنیم اصلاً به اون نمیرسیم ...
عاشقتم تا دنیا بر جاست
نمایش نسخه قابل چاپ
کاش می شد بفهمی کاش میدونسدی چه قدر عاشقتم ولی انگار هر چیزرو ارزو کنیم اصلاً به اون نمیرسیم ...
عاشقتم تا دنیا بر جاست
چه خوش خیال است،فاصله رامیگویم،به خیالش تورا ازمن دور کرده نمی داندجای تو امن است،اینجا درمیان دل من...
حال من پر شده از برق نگاهت دلبر !
رخ مهتابی تو در دل شب ، بس زیباست
سها نوشت
حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده
واسه رسوندن خودش به تو همه راهو نفس نفس زده
برای عاشقی با تو تو این برزخ گرفتارم
اگر مهرم به دل داری نشانم ده دلدارم
ببین خاموش و افسردم تمام روز من این است
چه کرده عشق تو با من که من اینگونه بیمارم
برای درد و دل کس نیست ندارم همدم این درد است
برای دیدنت هر روز سراسر شوق بسیارم
نمانده عمری و دنیا شده تیره شب تارم
جهانی آه و حسرت را به چشمانت بدهکارم
به قول حضرت غم ها گره افتا
با ساعت رو دیوار چه کرده ای؟
چه کرده ای که امشب تمام نمی شود
گوش کن دیوارها هم صدای تو را تقلید میکنند
هر وقت و ساعت که ﻓﻬﻤﯿﺪﮮ
ﺑﺎ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺖ ﻓﻘﻂ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ " ﯾﮏ "زنﺭﺍ ﺷﺎﺩ ﮐﻨﮯ
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﮮ که
ﻓﻘﻂ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮﺍﮮ " ﯾﮏ زن " ﻣﺮﺩ " ﺑﺎﺷﮯ...
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﮮ
ﺯﻥ " ﺗﮑﯿﻪ ﮔﺎﻩ " ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﮮ
زن " ﺗﻮﺟﻪ " ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﮮ
ﻋﺸﻘﺖ ﺑﺎﯾﺪ " ﭘﺎﮎ " ﺑﺎﺷﺪ
ﻫﺮ ﻭﻗﺖﻓﻬﻤﯿﺪﮮ
ﻭﻗﺘﯽ زنى ﺑﻪ ﺗﻮ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﮮ ﺑﻮﺳﯿﺪﻥ ﺩﺍﺩ
ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ " ﻋﺸﻖ " ﭘﯿﺸﺎﻧﯽ ﺍﺵ ﺭﺍ ﺑﺒﻮﺳﮯ ﻧﻪ ﺑﺎﻫﻮﺱ
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻓﻬﻤﯿﺪﮮ
ﺩﻝ " ﮐﺎﺭﻭﺍﻧﺴﺮﺍ " ﻧﯿﺴﺖ
ﻫﺮ ﻭﻗﺖ فهميدى
زن شکننده و حساس است
انوقت ميتوانى نام خودت را بگذارى " مرد "
دوست میدارمش
اما...
میتزسم بگویم و بگوید:
"مرسی"
یا بگوید:
به این دلیل و آن دلیل دوستم ندارد...
یا چه میدانم
بگوید:
لیاقتم بیشتر از این حرف هاست...
میترسم از اینکه
هرچیزی بگوید جز:
"من هم دوستت دارم"
من:خداحافظ عشقم^_^
اوشون:خداحافظ
میخوام برم که یهو:::
از تو سایه برو…
من:چشم
اوشون:یقه تم بپوشون…
شالمو بکشم رو یقه و بگم چششششممممم
*غیرت یه مرد، یکی از بزرگترین عاشقونه های دنیاست…
دیوانه ام می کند
فکر اینکه
زنده زنده نیمی از من را از من جدا کنند
لطفا...
تا زنده ام بمان....
مال منی....
و این حس مالکیت نمیگذارد کسی تو را از
قلمرو حافظه ام دور کند....
چه با ارزشن آدمایی که وقتی میفهمن خیلی دوسشون داری ولی بازم "آدم" می مونن . . . .
بـــه ســـلامتـــی روزی كـــه ...
بشــــم قــــسـم عشــــقم !!!
قســمـــش بــــشه بـــه ارواح خـــاك نــفســـم...
گاهی قدرت
یه لمس ساده.یه نگاه زیبا.یه گوش شنوا و یه توجه کوچیکو جدی نمیگیریم
ولی همینا هستن که زندگیو زیبا میکنن 3> :)
تو ای خود صدا؛صدا بزن مرا
ببین دل مرا بزن به دریا
من که بریده از منم
در عطش رسیدنم
به تو چرا نمی رسم؟
چرا چرا نمی رسم؟
و به تو پیوستن
به تو اندیشیدن
باتو احساس شدن
باصدای نفست خوابیدن,گرم شدن
به تمام شب وتاریکی وسرما و سیه زوزه ی باد
به غم رسوایی
به تب تنهایی
به دویدن پی آینده ی دور
به همه عمرو زمان می أرزد....
به من بهانه ای بده که کم شه باورم به تو
به من که هرشب از خودم پناه میبرم به تو
آهــای همیشـــگی ترینـ ـ ـ ـم….
تمـــــام فعــــل های ماضـ ــ ـی ام را ببـــــر
چـه در گـ ـ ـ ـذر بــاشی
چـه نبـ ـ ـ ـ ـاشی
بـــراے مـ ـ ـ ـن
استــمراری خــ ــ ـ ـواهی بود…..
مـ ــ ـ ـن هــر لحظــه تــ ـــ ــ ـ ـو را صــرف میکنــم
تمام تو
مال من است
و من خودخواهم
درمالکیت تو
من لجبازم
در دوست داشتنت
من مغرورم
به احساست...
چون
تو
تنها تعلق در خاطر منی...
و این تمام دوست داشتن من است..!
منظورمو متوجه نشدی مینا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نمیگم الان نیست و نمیخوام بگم اون موقع بود و الان نیست و از این حرفا ... الان بدتره و همه میدونن
ولی من لجم میگیره یه سری آدم که گذشتشون مشخصه و هر نوع کثافت کاری و ... داشتن تو زندگیشون الان میان پُشت تیلفیزیون ژست میگیرن ! انگار از دماغ فیل افتادن ! اینا یادشون رفته چه کارا کردن و حالا میان واسه مردم کلاس میزارن !! همین امیر قاسمی و شب خیز منشاء فساد و ... بودن حالا میان واسه مردم ژست میگیرن
همین آغداشلو که منشاء فساد و ابتذال بوده تو اون دوران ببین چه جوری میاد ژست میگیره !!
اتفاقاً خیلی خوبه یکی مثه سعید کنکرانی بیاد و حقایقو بگه ! یه روزی هم حقایق همین هکومت رو آدمایی دیگه میگن و این داستان ادامه داره
رفیقم چون دیده بعضی از برخوردا رو میگه اینا جوری رفتار میکنن که یادشون رفته کی بودن و حالا واسه مردم کلاس میزارن ! حالا فرقی نمیکنه قبلاً یا الان !!
بازم میگم خیلی خوبه گذشته بعضی افراد رو بشه تا مردم بفهمن اینایی که الان کلاس میزارن هیچی نیستن
و ما همچنان مخلص(sm10)
چارتار ...(sm81)
بزرگ میشی یادت میره
بی تو دل من میمیره
جز من عاشق کی دیگه
سراغ عشق و میگیره
میخوام دل بکنم ولی نمیشه
بخدا قسم اگر الکسیس تگزاس را در سمت راننده و التا اوشن را در سمت شاگرد پراید و پژو بگزارند باز هم دست از تحریم خودرو صفر بر نخواهیم داشت
حرف هایم بوی رفتن میدهد ولی دل کندن برایم آسان نیست
چی شد فکراتو کردی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب سر صبح 2 ساعت کشیدم پایین کپ کردی دیگه چی کار کنم (sm2)
تو اینکاره نیستی بابا یادت میاد چقد گفتم دوای دردت پیش منه گوش نکردی (sm2)(sm51)
------------------------------------------------------------------------------------------
بیادش باده مینوشم
که با دردش هم آغوشم
به یک جرعه به صد جرعه
نشد دردش فراموشم
بگو ای مهربون ساقی
به اون نا مهربون یارم
به حق حرمت مستی
بیاد امشب به دیدارم
بیا ای سوته دل ساقی
به مستی بی ملالم کن
خدایا امشب این می را
حلالم کن حلالم کن
(sm50)
تو مگه خودت نمیگفتی یه فامیل دارید با 2تا بچه میاد نت میخوای همونُ الگو قرار بدی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله هم دارم... میخوام چیکار کنم مگه (sm59)
رفته بود هرچی که داشتیم دیگه از خاطر من
کهنه شد اسم قشنگت میون دفتر من
من فراموش کرده بودم همه روزای خوبو
اومدی آفتابی کردی تن سرد غرورو
عشقت به من داد عمر دوباره
معجزه باتو فرقی نداره
آره ولی این حرفم واسه اون موقع بود !! الان که میبینی شرایطو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا آشپز (sm120)
سایت خرید شیلترشکن خوب بدین
داره پاییز میرسه مال اونه ! خودم بودم دیدم راجب خدمت و کمین داشتی حرف میزدی ..... به هر حال تموم شد! حالا دیشب خواب چی دیدی ؟ خواب دیدی شهید شدی ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بوده زندگی همین بوده ....... آسمون خونه ات ابری شده به همین خاطر دلت گرفته مث من .... (sm50) تحمل کن یه روزی نوبت خنده هامون فرا میرسه (sm134)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق فراموش کردنی نیست بخشیدن است...
گوش کردنی نیست درک کردن است....
دیدن نیست احساس کردن است.....
جا زدن و کنار کشیدن نیست ادامه دادن است......
حتی تنهااااااااا....
من باید با شریکم صحبت کنم خودت باهات تماس میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تو (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2ساعت کمه توصیه میکنم در یک روز فقط یک سبک آهنگ گوش بدی (sm120)
آرمینم هفته ای یه باز میادش... اسی هم که بره منم دیگه نمیام (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اســــــــــــــی (sm81) تو قول داده بودی منو میبری سر کار ولی منو گذاشتی سر کار (sm89) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایده نداره برم یه ترامادول بندازم بالا یه خورده شنگول بشم (sm2)
توام اون زغال و منغلتو ردیف کن بیام اونجا یه ساعت ..... (sm51)
ریدم تو این یوزرت 10 ساعت نشستم تو رو تگ کردم (sm39) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فدای تو جای همه ی گل ها تو فقط بخند...♥ (sm2)
عجب قافیش جور شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اگه تو بری دیگه نمیام (sm172) فقط تو جواب نقلامو میدی (sm86)و مادر جان هم گاهی اوقات (sm120) بقیه هم خودجوش جواب نمیدن واقعاً دلسرد شدم (sm172) (sm120)خوب اگه تو بری منه جزامی اینجا چیکار کنم (sm81) (sm120)
مرد حسابی میگم در آستانه فاجعه و تعدیل نیرو قرار داریم ، استنخدام کجا بود (sm120) یه در کیونی میزنن اخراج(sm120)
استاد شهريار:
گفته بودم بی تو می میرم ، ولی این بار نه
گفته بودی عاشقم هستی ، ولی انگار نه
هرچه گویی دوستت دارم ، به جز تکرار نیست
خو نمی گیرم به این ، تکرارِ طوطی وار نه
تا که پا بندت شوم از خویش می رانی مـــرا
دوست دارم همدمت باشم ، ولی ســــربار نه
دل فروشی می کنی ، گویا گمان کردی که باز
با غرورم می خرم آن را ، در این بازار نه
قصد رفتن کرده ای ، تا باز هـم گویم بمان
بار دیگر می کنم خواهش ، ولی اصرار نه
گه مـرا پس می زنی ، گه باز پیشم می کشی
آنچه دستت داده ام نامش دل است ، افسار نه
ای بابا شاهین این همه تدارک دیده خونه رو آب و جارو کرده ناراحت میشه اگه نرید که (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]