(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm59)
سلام داداش امیر گل (sm127) پدر که رود از زندگی، زندگی، زندگی نیست دگر... (sm50) خوبی امیر جان؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام قاسم عزیز (sm19) خوبم داداش. تو خوبی؟ همین حوالی... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) سلام داداش حسین، مخلصم. خوبی؟ (sm50) راه که بود اما دل و و جود اومدن نبود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosseiin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام هادی عزیز (دیوث (sm15)) خوبی هادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سلام جیگر . چه خوشگل شدی امشب . لوپات تو حلقم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوووووووووون چه لبی هم داره . چه چشایی داره (sm74)
امیر این رنگارنگ ها که میزاری از همون 60 تا دی وی دیه رنگارنگه ؟ یا یه سری دیگه ست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون من 60 تا دارم
سلام علی جانم،، آخ آخ بهت تسلیت میگم غمِ بسیار سنگینیه منم دو سالِ پیش که مادرِ گلم رو از دست دادم همین حالِ تو رو داشتم میدونم چی بهت میگذره امیدوارم کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ وقت در زندگیت غم نبینی و برات از خداوند آرزوی صبر دارم (sm127)
حالم هم بد نیست بلاخره میگذرونیم،، ولی خیلی ناراحت شدم.