هادی عوض کن اواتارتو (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی عوض کن اواتارتو (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو پستا رو ببین هیچ توهینی نبود ، گفتم چرا خوشحالی کردن ، خبرشم رو هم حتی ورزش تیری زد حالا با شوخی گفتم، تو تیمت برده بود تو هم میخندیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توهین اون پیغام خصوصی تو بود ، منم بلدم فحش بدم اما جواب فحش رو با فحش نمیدن
بیدار بمونم چه غلطی کنم؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابدوغ و خیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرغ(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه چيزي خيلي رو مخ بود اونم اين گزارشگره تبريز.هي ميگفت اين جو سابقه نداره هركي ديده عكس گرفته و .......
انگار نه انگار تو اين چند هفته ٢-٣ بار ازادي تا بيخ پر شده!
همیشه اینجا یکی هست به بقیه بپره (sm98) بس کنید دیگه
با خودت چند چندی تو اصلا یا نمفهمی توهین چیه یا خودت رو زدی به اون راهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در اصل شام سالاد داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]